lauantai 16. heinäkuuta 2011

Ilovaarirock 2011

Rocknakka
Jo perinteeksi muodostunut Ilovaarirock vietettiin eilen Ilosaaressa. Ihan oli hilkulla, ettei tullut hommattua lippua perjantain Ilosaarirockin Sulolle. Mutta torstaina työpaikalta soitettiin ja kyseltiin halukkuutta Ilovaarin lippuihin. Niinpä sitten tuli jälleen käytyä kuuntelemassa musiikkia ja hurailemassa tuttujen kanssa Ilosaaressa. Aurinkoinen keli helli Ilovaareilijoita, joten mikä sen mukavampaa kuin ottaa muutama siideri ja yksi Peltohermannin viini kauniissa kesäisessä illassa. Oli muuten hyvää....se roseeviini! Lentopalloporukan tyttöjen kanssa vietettiin mukavaa iltaa. Tämän kertainen esiintyjäkaarti ei paljon painanut vaa´assa, ainakaan minulle.

Esiintyjät
Rannke
Puolen yön maissa kun ajelin kotiin oli täysikuu ja puolipilvinen taivas äärettömän kaunista katseltavaa. Kuvailin ilman jalustaa kuuta, mutta eihän se sillä valotuksella oikein onnistunut. Virittelin sitten kameran jalustan pihalle ja kun katsoin taivaalle, kuu olikin kerennyt mennä pilven taakse.  Joten ne hyvät kuvat jäivät taas ottamatta :(  Niitä odotellessa!

Kuu liikahti!
Mutta ensi vuonna täytyy kyllä vakavasti harkita ensimmäisen kerran elämässään ostaa Ilosaarirocklippu. Valitkaapa järjestäjät miun maun mukaisia esiintyjiä, please :)))

Ei kommentteja: