torstai 15. lokakuuta 2009

Talvi


Tänne susirajalle tuli talvi ihan yllättäen. Lumi on pysynyt maassa jo kolme päivää. Tiistaiaamuna oli maa ihan valkoinen ja pakkasta on ollut sen jälkeen koko ajan. Lehdet jäi haravoimatta ja osittain ne ovat vielä puussa, joten talven tuloon ei luontokaan oikein kerennyt mukaan. Saati sitten minä! Tiistain liukastelin kesärenkailla, mutta keskiviikkoaamuna ennen töihin menoa piti suunnata kohti luottorenkaanvaihtajaa. Onneksi sellainen löytyy ihan kiven heiton matkan päästä. Siinä ei pitkään nokka tuhissut, kun renkaat vaihtuivat talvisiin. Kaupan päälle suhautettiin renkaisiin vielä ripaus talvi-ilmaa ja ei kun menoksi.
Tänään käytiin junnun kanssa ostamassa mammalle uusi näyttö ja nyt junnukin voi koneilla omalla muuten uudella koneellaan omassa huoneessaan ihan rauhassa. Samalla kun käytiin cityssä kävin istuttamassa haudalle talvikukat eli kolme callunaa.


Muuten tämä päivä meni esimieskoulutuksessa ja aiheena meillä oli talous. Tänään kuulin myös pari mielenkiintoista asiaa, joita pitää sulatella että ne oikein sisäistäisi. Muuten omalla kohdalla yksi kysymysmerkkiasia näyttää selviävän ihan itsestään. Meinasin jo vähän huolestua!


2 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

Hrrr, kamalaa, lunta. Tosin tänne meillekin iski yllättäen alkuviikosta viileys ja nyt öisin on ollut vain parin asteen verran "lämmintä". Pipot ja hanskat on kaivettu esiin ja kohta täytyy laittaa lämmityskin päälle.

Punatulkku kirjoitti...

Täällä oli syksy myös lämmin ja pitkä. Lokakuun alusta laitoin meille sähkölämmityksen päälle. Mutta nyt, talvi yllätti aivan totaalisesti ja menee oma aikansa ennen kuin siihen tottuu :(