lauantai 17. lokakuuta 2009

Lempparikahvilat

Olen aikaisemmin useamman kerran hehkuttanut lempparikahvilaani Houkutusta. Nyt mainostan sitä jälleen kerran kuvan kera. Kahvila sijaitsee Joensuussa Torikadulla ja siellä on tarjolla suolaisia ja makeita herkkuja moneen makuun. Minä käyn kahvilassa usein saamassa helpotusta makean nälkääni. Kahvilassa on tarjolla eri makuisia täytekakkuja pilvin pimein. Tänään hammaslääkärissä käynnin palkaksi kävin nautiskelemassa Presidentti kahvia ja päivän lento-kakkupalan.
Toinen kahvila, jossa käyn on Arnolds Isossa Myyssä. Arnoldsissa nautiskelen usein makukahvin, suolaisen bagelin tai original-donitsin. Joskus kun on oikein nälkä tai ruokailu on jäänyt väliin saatan natiskella sekä bagelin että pienen donitsin. Arnoldsissa käyn usein myös juniorin kanssa, koska sen makuvalikoima kelpaa myös hänelle. Arnoldsin normaali kahvi on ollut aina pahan makuista, mutta makusiirapeilla kahvi saadaan maistumaan todella hyvältä ja minun makuuni sopivalta.
En koe huonoa omaatuntoa nautiskeluistani kahviloissa kaupunkireissuilla, vaan koen ne itselleni kuuluvana hemmotteluhetkenä. Minulla on omassa normaalielämässä niin vähän paheita, että suon itselleni etuoikeutena tällaiset kahvilanautiskelut.


Ei kommentteja: