lauantai 10. lokakuuta 2009

Hiukka angstia


Eilinen stressipallon puristelu auttoi eiliseen alakuloon. Jo illalla oli mukavampi olotila ja sai ajatukset pois työasioista. Ilmeisesti tämän päivän kotitöiden ajattelu auttoi asiaan. Tänään olen saanut aikaiseksi ainakin tuhkien poiston takasta ja kattorännien putsauksen. Tein myös ihan oikeaa ruokaa, juniorille kanakastiketta ja makaronia. Itselleni laitoin työkaverilta saadut kuhafileet uunissa ja niiden seuraksi kasviskastikkeen. Olipas maukas ja hyvä ruoka.


Mutta mikä ihme saa kaiken särkymään about samaan aikaan. Meiltä on rikki ainakin tallentava digiboxi. Sitä on käytetty jos jonkin näköisellä sepällä. Mutta kun se tuodaan korjattuna takaisin meille, niin se ei toimi kuin vähän aikaa. Tänään rupesin imuroimaan ja huomasin ettei keskuspölynimurista enää löytynyt kuin ihan pieni imu. Kävin putsaamassa imurin roska-astian ja ajattelin, että se auttaa, mutta kun ei! Myös työkommari, joka oli aikaisemmin pitkään huollossa, ei pelitä normaalisti. Sähköposti- ja kalenteriyhteydet eivät toimi ollenkaan. Kommariin tuli viikolla ihmeellinen videoviesti, jonka poistin heti. Tämän jälkeen kommari ei ole toiminut normaalisti. Sanomalehdessä oli eilen juttu, jossa varoitettiin videoviesteistä, joiden avulla kerätään rahaa. Myös sanomalehden jakelu on onnahdellut minun kohdalla jo useampana päivänä viimeisen kuukauden aikana. Tänään jakeluhäiriöpäivystys sai kiukkuisen puhelun ja olenkin ajatellut että kestotilaukseni saattaa olla katkolla lähitulevaisuudessa, jos jakeluhäiriöt jatkuvat. Kaiken tämän jälkeen angstasin päivällä ihan kybällä. Toivottavasti angsti auttaa hieman olotilaa, että huomenna jaksaa olla oma itsensä.
Onneksi juniori on saamassa oman uuden tietsikan. Se odottaa jo melkein valmiina juniorin huoneessa. Ainoastaan näyttö pitää vielä ostaa. Ostan itselleni uuden näytön ja juniori saa minun vanhan. Onneksi ensi viikolla on tilipäivä ;)


Ei kommentteja: