sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Party Lite


Tänään kävin tällaisilla kynttiläkutsuilla. Päätin mennessäni, että näiltä kutsuilta ei tulla ison laskun kanssa kotiin. Mutta jotainhan kutsuilta pitää aina tilata, jos sinne menee. Niinpä tilasin mosaiikkilyhdyt, joiden kuvaa en löytänyt esitteestä. Olivat toisessa lokakuun tarjousesitteessä. Tarjouslyhtyjen kanssa piti tilata kynttilöitä ja otinkin kaksi pakettia kahta erilaista kynttilää lyhtyihin. Tuoksukynttilöitä en uskaltanut tilata vaan otin ihan tuoksuttomia. Kynttilän ei minusta tarvitse tuoksua vaan näyttää kivalta.
Kutsujen emäntä oli satsannut tarjoiluihin paistamalla erilaisia omenatorttuja useampaa sorttia. Niinpä päiväkahvien kanssa tuli syötyä herkkuja siihen malliin, ettei nälkä ole päässyt vieläkään yllättämään. Nyt pitää varmaan haukata jotain suolaista enne BB:tä ja nukkumaan menoa.
Tänään olen myös saanut jotain aikaiseksi ajatuksissani ja tekstin tuottamisessa opinnäytetyön suhteen. Ensi viikolla tulostan töissä muutaman lähdeaineiston ja muutama haastattelu pitäisi tehdä. Tutkimusosiota pitäisi saada jollain lailla eteenpäin. Teoriaa tulee liukuhihnalta, kun vain jaksaa kahlata lähdeaineistoa läpi.


Ei kommentteja: