sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Leirille


Tällaiseksi muuttui sunnuntai-iltapäivällä sää, kun vein junnun rippileirille. Ukkoskuuro toi mukanaan rakeita ja vettä taivaan täydeltä. Perille osattiin ja sinne jäi junnu muiden leiriläisten joukkoon. Vanhemmille tarjottiin kahvit ja kerrattiin leirin säännöt, sekä annettiin mahdollisuus virtuaalihyvästeille. Ennen lähtöä oli "runot" opeteltu ja kurissa ja Herran nuhteessa kertoivat leiriläisiä pitävän ensi viikon. Mamma on hieman orpona kotona, mutta onneksi karvainen elukka ei mammaa ihan täysin vapaalle päästä.


4 kommenttia:

Päivi H-K kirjoitti...

Hei. :) Eilinen ukkoskuuro oli kyllä aikamoinen yllätys. Me päästiin "nauttimaan" siitä Juvan kohdalla, kun ajeltiin pk-seudulta P-Karjalaan. Käytiin Juvan ABC:llä tankkaamassa sekä auto että itsemme ja niin sitä vain kastui, vaikkei tarvinnut juosta kuin alle 10m autosta sisälle.

Mukavaa kesän jatkoa!

Päivi

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos!
Sinä hävisit blogien maailmasta, mutta onneksi löydyit jostain muualta. Luin kirjoittamasi kirjan ja
makustelen siitä tänne jonkinlaista tekstiä kunhan kerkeän.
PS. Mitä Pörrölle kuuluu?

Päivi H-K kirjoitti...

Hei :)

Minä tosiaan laitoin pillit pussiin blogikirjoittelun osalta joskus viime vuoden puolella(kohan se oli?), kun ei vaan enää oikein kirjoituttanut/blogittanut. Tuon kirjani stilisointivaihe taisi vielä osua samaan saumaan, niin ei ollut oikein energiaa enää muuhun.

Sitten vielä Pörrökin totesi, että hän haluaa olla ihan tavis nalle ilman omaa julkista blogia ja päätin sulkea kummankin blogin nettiavaruuden hämärään (mustaan aukkoon?). :) Katsotaan, josko Pörrön mieli muuttuu... vähän on ollut sellaista tuntua ilmassa...

Minä itse voisin tietysti luvata (lähinnä itselleni), että jos joskus tuosta Joensuun rumimmasta rakennuksesta eli kauppahallista eroon päästään (ja saadaan uusi nätti tilalle), niin sitten vois sen kunniaksi rangaista ihmisiä uudella julkisella höpötysblogilla. :D

Niin juu, Pörrölle kuuluu ihan hyvää. Hän häärää kotosalla Aino-possun kanssa ja on viime viikot ollut erityisen ahkerana tuolla pihalla, kun isäntä tekee pation muutostöitä. :)

Päivi

Päivi H-K kirjoitti...

ps. Satunnaisesti olen käynyt blogiasi lukemassa, kun kirjoitat niin hyväntuulisia juttuja.