lauantai 13. kesäkuuta 2009

Inkognito

Minulla oli tänä aamuna se hammaslääkärikontrolli. Nuori, uusi, ihana hammaslääkärini on ottanut hammasvaivani ihan vakavasti. Se antaa uskoa, että tästä hammaslääkärisuhteesta saattaa muodostua ihan kiva ja pitkäaikainen. Tänään otettiin tarkempi kuva yhden hampaan juuresta ja ainakin alustavasti ei mitään toimenpiteitä tarvitsevaa löytynyt. Hammaslääkärini kuitenkin konsultoi vielä hammaskirurgia ja soittaa sitten vielä minulle. Ja mikä viehättävintä tästä kuvauksesta ei peritty minulta maksua vaan se sisältyi jo aikaisemmin maksamaani maksuun.
Muuten päivä meni kaupungilla shoppaillessa. Etsin itselleni juniorin juhliin mekkoa. Löysinkin muutaman ihanuuden, mutta eivät vain jotenkin istuneet minun ylävartalooni. Niinpä sitten loppujen lopuksi tyydyin hameeseen, puseroon ja boleroon. Kengät jäi vielä kaupan hyllylle, mutta maanantaina kun mennään junnulle etsimään juhlatamineita, käyn ostamassa Sokkarilta tänään sovittamani kengät. Niin on sitten juhlagarderoopini valmis. Kävin myös Kekäleessä tekemässä salapoliisin hommia juniorin vaatteiden suhteen ja toivon sydämeni pohjasta, että sieltä löytyy vaatteet juniorille. Muuten saattaa mennä hermo tältä mammalta.
Kotona on ihanan puhdasta ja viihtyisää. Molemmat vierastyövoimat voivat ottaa kiitokset vastaan hyvin suoritetusta hommasta ja siitä, ettei tämän mamman tarvitse huhkia muutamaa ensimmäistä lomapäivää vaan hän voi keskittyä johonkin muuhun. Ja niistä muista keskittymisistä voitte lukea raportointia sitten kun niiden aika on.
PS. Muutin blogini nimen inkognito!!

2 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

Hienoa, kun löytyy hyvältä tuntuva hammaslääkäri, on se sen varran ikävää puuhaa joka tapauksessa. Minäkin jouduin isoon hammasremonttiin Italiassa ja yllätyksekseni työ on tehty todella hyvin, lääkäri on tosi rauhallinen ja mukava. Muutama kerta on vielä edessä ennen kuin purukalusto on kunnossa, mutta jo nyt tuntuu paremmalta kuin aikoihin.

Mukavaa lomaa!

Anne kirjoitti...

Joo, en tiedä onko syynä nuoruus ja asiakaskunnan saaminen, mutta kyllä se kuitenkin tuntuu hyvältä uuden, luotettavan hammaslääkärisuhteen luominen. Se ei ole ikinä muuten tyydytystä tuottavaa, vaan yleensä kipua, kipua ja vielä kerran kipua. Kiitoksia loman toivotuksista ;))