lauantai 27. kesäkuuta 2009

Päivistä sekaisin

Toinen lomaviikko on ohi ja kesäloma huitelee puolessa välissä. Ensimmäisen viikon kylmät ja kosteat kelit vaihtuivat hienoon kesäiseen keliin. Tällä viikolla ollaan saatu nauttia auringosta, valosta ja lämmöstä. Lämpö ja valo vaikuttavat myös ajatuksiin tuoden positiivisuuden ja ilon mukanaan. Päivistä olen kyllä ihan sekaisin. Soittelin exavopille kysyäkseni toissa päiväisestä isosta tulipalosta hänen asuntonsa lähellä ja oliko hänet evakuoitu palon tieltä. Mutta onneksi tuulen suunta oli ollut muualle ja hän oli voinut olla kotonaan koko ajan. Siinä keskusteltaessa ja miettiessä tapaamista ja yhteistä kesäteatteriesityskseen menoa, sain monta kertaa miettiä, että mikä päivä tänään on.
Eilen tuli lenttiksen Tampereella pelattavasta Maailmanliigan ottelusta Suomi-Venezuela telkasta lähetys. Seurattiin peli junnun kanssa ja lopputuloshan oli Suomen kannalta loistava, voitto 3 - 2. Viides erä oli kiduttavan tasainen ja jatkopallot menivät huikeille luvuille 27 - 25 (?).
Tämän viikon olen lusmuillut opiskelusta ja käyttänyt vapaahetkeni lukien kirjoja. Koukuttava kirja tuli lopetettua aamuyön tunteina. Seuraavaksi luettavaksi valitsin pitkään kesken lukemisen olevan paksun hömppäkirjan. Saas näkee, tuleeko pokkari luettua.
Junnu kävi antamassa väliaikatietoja riparille ulkoa opeteltavien juttujen määrän suhteen. Neljä niistä on jo hanskassa. Montakohan niitä oli kaiken kaikkiaan? Kyseli minulta eilen, että mitä siitä seuraa jos ei osaa niitä. Minä tuumailin, että varmaan ylimääräisiä keittiövuoroja ;))


Ei kommentteja: