maanantai 22. kesäkuuta 2009

Aurinkoista edelleen

Edelleen aurinkoinen ja lämmin päivä. Mukavaa loman viettoa. Aamupäivällä tein puutarhahommia kitkemällä ja katkomalla kahdelle tontin rajalle istutettujen pensaiden alustoilta heinät pois. Kävin viime viikolla ekaa kertaa miesten tavaratalo Motonetissa, enkä mene toista kertaa. Ostin sieltä heinäsakset, joilla ei tee yhtikäs mitään. Muistuttakaa minua seuraavan kerran, että puutarhatyökaluissa on ainoastaan yksi merkki Fiskars, eikä mitään Motonetin piraattia!
Iltapäivä kuluikin sitten ihan auringostellen eli takapihan terassilla nauttien auringon paisteesta ihan bikineissä. Koira on rätti poikki väsnyt ja linkkaa toista etujalkaansa saatuaan liikuntaa lämpimässä säässä tarpeekseen. Koira ei olisi millään lähtenyt enää remmilenkille, mutta käytiin kuitenkin mamman mieliksi lyhyt lenkki tekemässä. Päivät vaan hujahtavat iltaan ja tuntuu ettei kerennyt mitään tekemään.
Junnu sekoitti taas mamman yöunet viime yönä. Heräydyin yhden aikaan ääniin, jotka kuulin selvästi talon toisesta päästä junnun huoneesta, vaikka molempien makkareiden ovet olivat kiinni. Junnu oli puhelimessa yhden aikaan yöllä, haloo!!! Kävin koputtelemassa oveen ja puhe loppui. Aamulla kyselin, että onko tulosssa isokin puhelinlasku? Nyt lähtivät ajamaan pyörillä kaverinsa kanssa isolle kirkolle kymmenen kilometrin matkaa yhteen suuntaan. Sitä se nuoruus ja huimuus teettää ;))


Ei kommentteja: