keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Pääterapiaa

Tänään oli vuorossa kokonaisvaltainen pääterapia. Terapiaa otetaan / saadaan muutaman kuukauden välein istumalla kampaajan tuolissa reilu pari tuntia. Siinä saa pää kokonaisvaltaisen käsittelyn leikkausta, saksia, säätöä, väriä, raitoja, sävyjä, pesua, harjausta, kampaa, hajusteita, vaahtoa, shampoota, hoitoainetta, lakkaa ja kuivausta. Terapiassa annetaan asiakkaalle mahdollisuus joko yksinpuheluun, keskusteluun tai hiljaa oloon. Minun pääterapiani on yleensä sellainen, että siinä reilun kahden tunnin aikana ei millään kerkeä keskustelemaan asioista edes murto-osaa, joten tänään jatkettiin vielä terapointia kahvikupposen ääressä pään käsittelyn jälkeen. Hyvästä pääterapiasta on ilo maksaa korvausta käsittelijälle.
Kampaajasuhde on minulle yhtä tärkeä kuin aikaisemmin postaamani hammaslääkärisuhdekin. Sen toivoisi muodostuvan kiinteäksi ja pitkäikäiseksi.


3 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

Totta puhut, hyvä kampaaja on arvokas löytö. En ole vielä uskaltautunut italialaisen kampaajan käsittelyyn, osittain ihan vain huonon kielitaidon vuoksi. Siksi onkin ihanaa aina Suomeen tultaessa ensimmäisenä päästä kampaajan tuoliin istumaan ja kertomaan kuulumisia puolin ja toisin. Kyllä siitä ilosta tosiaan maksaakin jonkin verran!

Puhatulkku kirjoitti...

Eilen oli juuri puhetta kampaajan kanssa, että kun kaikki sukulaiset ja tuttavat odottavat, että heille tehdään ilmaiseksi. Mutta täytyyhän kampaajienkin elää. Minä ihan ilomielin maksan hyvästä palvelusta. Nytkin kun vertaa minun pään laitto -junnun tukan leikkaus ja raidat, niin paljon halvemmalla selvisin!

.Perheenäiti kirjoitti...

Kampaajat ja lääkärit ovat raukat valinneet siinä mielessä "onnettoman" ammatin, että sukulaiset ja ystävät aina kinuavat ilmaista tukanleikkuuta ja lääkärin neuvoja. Onneksi en ole kumpikaan :-)