perjantai 3. huhtikuuta 2009

Sekoaa


Älkää laskeko minua valvomatta kirjakauppaan, please! Menin tänään ostamaan kirjaa leikkauspotilaalle sairaalaan viemiseksi. Löysin kirjan mutta sorruin kaiken maailman Myyn järistyksiin ja kotiin tuomisina oli lisäksi neljä pokkaria ja ihanan punainen kangaskassi, jonka sai kun osti pokkareita > 15 €:lla. Halpaan menin, myönnettäköön. Nyt on varastossa kirjoja odottamassa enemmän kuin laki sallii. Lisäksi mukaan lähti KappAhlin normaalihintaiset farkut, koska 10 eken alennuslipuke oli kotona ja alennustekstari oli poistettu kännystä ja eilinen 25 % alennuspäivä oli muuttunut normaalihinta perjantaiksi ilman noita härpäkkeitä. Mutta se oli positiivista, että farkkujen koko oli 34 ;))) Meinasin väkisin ostaa numerot 36, mutta niitä ei ollut ja oli pakko kokeilla numeroa pienempää ja hip hei nehän olivatkin sopivat.

Työpäivä muodostui aamupäivän kriisitiedottamiskoulutuksesta ja iltapäivän puhelin-/sähköpostirumbasta. Iltapäivällä piti hoitaa monta hommaa pois päiväjärjestyksestä, koska "da daa" minulla alkaa kahden viikon ansaittu vuosiloma.

Nyt hys, hys-hommaa suorittamaan, sitten kauppaan ruokaostoksille ja viikonloppu voi alkaa. Viikonlopusta tulee hieman erilainen aktiviteetteineen, sairaalavierailuineen ja vieraineen. Minun kummipoika / juniorin serkkupoika on tulossa yökylään.


Ei kommentteja: