maanantai 6. huhtikuuta 2009

Yhden loppu on toisen alku


Postauskuvina sunnuntaiaamun aamulenkki karvaisen juniorin kanssa läheiselle Mulon mäelle, josta napsaisin muutaman maisemakuvan.

Sain tänään väännettyä väkisin yhden opiskeluun liittyvän isomman kirjoituksen valmiiksi. Kerkesin huokaista helpotuksesta, kun kommarini piippasi s-postin merkiksi. Kävin lukemassa postin ja siinäpä olikin somasti uusi ennakkotehtävä seuraaviin lähipäiviin. Huokasin jälleen kerran, mutta en enää helpotuksesta vaan jostain ihan muusta tunteesta. Ennakkotehtävä on tehtävä reilun viikon päästä tiistaihin mennessä. Huomenna olen menossa tapaamaan opinnäytetyön ohjaajaa, joka on vaihtunut hovissa ihan eri ihmiseksi kuin minulle ilmoitettiin. No sainpa edes tuon sovittua, niin on jotain eteenpäin silläkin saralla. Meinaa toivottomuus iskeä ihan väkisin. Mutta ei kai se auta kun kerätä itsensä kokoon ja ruveta duunaamaan ennakkotehtävää. Onneksi on lomaa oikeista töistä ja tänään ainakin sain ihan mukavasti aikaiseksi tekstiä, joten toivoa on vielä ;)

Mutta kun olisi niin mukava lukea niitä vähän kevyempiä ostamiani kirjoja!! Aloitin lukemaan Sauli Niinistön kirjaa Viiden vuoden yksinäisyys ja pokkari on koukuttanut minut ihan kybällä. En ole ollut ihan kauhea Sauli-fani ennen tätä päivää, mutta kirjan lukeminen uhkaa muuttaa mielipiteeni miehestä ainakin joiltain osin. Miehestä paljastuu ihan inhimillisiäkin piirteitä. Mutta siitä enemmän, kun saan kirjan luettua. Pitää nipistää yöunista, että voi lukea näitä kevyitä kirjoja. Pääsiäisen lupaan pyhittää sukulaisille, kyläilylle, levolle, juhlille ja ehkä vähän näiden mukavien kirjojen lukemiselle.


2 kommenttia:

Stansta kirjoitti...

Hurjasti siellä on vielä puhdasta valkoista lunta!

Tsemppiä opiskeluun!

Anne kirjoitti...

..ja yöpakkasiakin. Tänä aamuna heräilin seitsemän aikoihin ja mittari näytti -8 astetta, joten vielä voisi vaikka käydä mäkeä laskemassa.