sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Sickness

Selvittiinhän siitä viikonlopusta lopulta ihan ehjin nahoin, vaikka välillä meinasi usko loppua. Perjantai-ilta meni ihan kivasti, vaikka takaraivossa takoikin se pakko, pakko, pakko.... Muutama lause suunnitelmaan ja yhden lähdeaineiston läpikahluu, mutta ei muuta mainittavaa. Olo oli jo perjantai-iltana aneeminen. Juniori houkutteli säbäjoukkueen lopettajaispeliin, mutta ei huvittanut, joka ihmetytti itseänikin. Laitoin itselleni ihan kivan iltaruuan, tuoretta ruisleipää ja monipuolisen salaatin.


Mutta lauantaiaamuna tiesin, että taas ei käydä ihan kybällä! Mahataudin oireet iskivät ihan kaikessa komeudessaan. Lauantai meni värjötellessä kylmyydestä ja kärsiessä mahataudin oireista viimeisen päälle. Loppuillasta alkoi jo vähän elo voittaa ja virittelin kannettavan olohuoneeseen ja yrittelin tehdä jotain suunnitelman eteen. Yöllä vielä herätti pieneen horkkaan, mutta aamulla oli onneksi olo jo sen verran hyvä, että kun välillä otti tirsat niin jaksoi tehdä suunnitelman jonkinlaiseen vaiheeseen. Laitoin sen illalla ohjaajalle luettavaksi ja toivottavasti saan huomisen aikana kommentit.
Muuten viikonloppu on ollut yhtä auringonpaistetta ja lämpöä. Lumet ovat huvenneet ihan silmissä ja kohta pääsee rapsuttelemaan pihaa kesäkuntoon. Takapiha on vielä aika märkä, mutta jos aurinko lämmittää tätä menoa, niin varmaan piha kuivaa tällä viikolla. Talvirenkaat pitää vaihdattaa alkuviikosta kesäisempiin ja keveämpiin versioihin. Talvivaatteita voisi ruveta pikku hiljaa pesemään ja raivaamaan kesäksi pois kesävaateiden tieltä.


Ensi viikko onkin sitten lyhyt vapun takia. Huomenna pitää katsastaa seuraava opiskelujen välitehtävä ja muutama seurahommakin odottaa tekijäänsä. Myös juniorin rippipyhää pitäisi ruveta miettimään. Joten kun yhdestä hommasta pääsee eroon, niin kaksi tai kolme odottaa jo nurkan takana tekijäänsä.

Ei kommentteja: