tiistai 31. maaliskuuta 2009

Kuulostellen

Aivan järkyttävän huonosti nukuttujen öiden jälkeen alkaa olo olemaan kuin hidastetussa filmissä. Kellon siirto, kuumuus, ajatukset ovat herätelleet yöllä ihan ihmeellisiin aikoihin. Nyt odotan, että kolme huonosti nukuttua yötä saa riittää ja ensi yönä voisin nukkua ihan rauhallisesti kellon soittoon asti. Kolmena yönä peräkkäin olen lukenut herättyäni Vihreää kirjaa, Veteen kätketyt viestit. Kirja on toisaalta ihan mielenkiintoinen ja toisaalta kapinoin sitä vastaan, voi minua! Mutta olen löytänyt sieltä yhden jos toisenkin kultajyväsen. Toivottavasti saan ajoiksi postata ne kultajyvät tänne myös teidän luettavaksenne.

Töissä on ollut erittäin hiljaisia päiviä. Maakuntamatkailua olen kuitenkin päässyt harrastamaan kahtena päivänä. Enkä kauheasti hingu lisäduunia tälle viikolle, koska yllätys-yllätys olen jäämässä kahden viikon lomalle. Pääsiäisenä tehdään täällä päin asuvien sisarusten ja lasten kanssa retki ison siskon synttäreille etelä Suomeen. Synttärit tosin olivat jo muutama viikko sitten, mutta on mukavaa viettää muutama päivä koko sisarusköörin kanssa. Nämä tapaamiset ovat erittäin harvinaisia nykyään.

Tulevaisuuden asiakkuusstrategian isoa välitehtävää olen saanut kirjoitettua mukavasti. Enää puolen kymmentä sivua tekstiä sekä muutama lähdeviittaus ja se on siinä! Sitten opinnäytetyösuunnitelmaa pakertamaan. Mutta onneksi pääsiäinen katkaisee arjen. Lomapäiville on ruvennut kyllä kertymään ohjelmaa jo ihan kiitettävästi ja ajatuksiakin on vielä jemmassa mitä olisi mukava / pakollista duunata.

Postauksen kuvana viime lauantai-illan karvaisen juniorin gourmet ateria ;))) Maistuis varmaan sullekin!


PS. Ja minun piti kirjoittaa, että kurkku on taas kipeä, ääni hieman maassa ja köhiäkin on pitänyt. Nyt kuulostellaan, tuleeko tauti takaisn??

4 kommenttia:

Stansta kirjoitti...

Tuli nälkä sittenkin ja yösyöminen olis kivaa jos vois kivuttomasti pureskella...

Pikkuvinkki tähän kohtaan, jos sallit: nuo blogiin liitettävät kuvat kannattaisi pienentää vaikka ihan Paint'illä ennen tänne laittoa niin säästät tilaa...Toivottavasti et pahastu tästä!

Toivottavasti tauti tajuaa pysyä poissa! Mukavaa loman odottelua!!!

Anne kirjoitti...

Kiitos kommentista, mukavaa kun kommentoit. En pahastu vinkistä. Tiedän, että minun pitäisi opetella
tuollaisia asioita. Digikuvaaminen on minulle aika uusi juttu ja sen enempää en ole opetellut kuvan käsittelyä. Osaan vain siirtää kuvat koneelle ja sitten tänne blogiin ;)) Mutta siinäpä yksi uusi opeteltava asia. Pitää ruveta ihan tosissaan etsimään sitä opettajaa ;) Vai olisiko parasta opetella vain ihan kantapään kautta itse???
Työpaikalla tuumasivat tänään kun noiduin kurkkukipua, että täällä on sellainen tapa että työaikana sairastetaan eikä lomilla.

Perheenäiti kirjoitti...

Mielenkiintoiset eväät karvaisella juniorilla :-D
Ihanko uppoaa kurkku ja tomaatti tortillan kera?

Anne kirjoitti...

Kyllä, niin on karvainen juniori samaistunut ihmisiin, että oikeastaan kaikki menee ;)))