tiistai 28. huhtikuuta 2009

Kesääää


Tiedättekö, kevät ja sitten kohta kesä on tulossa myös tänne periferiaan, yes! Lumet ovat huvenneet ihan muutamassa päivässä. En muista milloin viimeksi tämä tapahtui näin äkkiä. Viikko sitten koira vielä paineli pitkin hankia ja nyt ei ole enää yhtään lunta, hämmästyttävää! Kesärenkaat tuli vaihdatettua ja auto käytettyä pesussa. Toivottavasti kestää nyt vähän pitempään puhtaana. Tänään iltapäivällä on sadellut jo ihan oikeaa kesäistä vettä taivaalta ja kohta rupeaa luonto viheriöimään. Ihanaa!

Töissä juotiin päiväkahvit ulkona tänään ja muutenkin aurinko ja valo ovat värittäneet työpäiviä. Sain tänään puhelun, jossa suorastaan pyydettiin, ettenkö ottaisi päivystystä torstaista eteenpäin ja sehän passaa paremmin kuin hyvin. Ei tarvitse ruveta vappuna ryypiskelemään ja muutenkaan rellestämään, kun pitää olla ajokunnossa ja skarppina hyppäämään työtehtäviin vuorokauden ajasta piittaamatta. Muutenkin olisin joutunut vaihtamaan seuraavan päivystyksen ajankohtaa työreissun takia, joten vaihto tuli kuin tilauksesta. Kesäloman ajankohta on henkilökohtaisella tasolla päätetty ja ilmoitettu eteenpäin. Kesäkuun puolesta välistä neljä viikkoa eteenpäin. Olenko ikinä pitänyt neljä viikkoa putkeen lomaa, en muista!

Vappuna on tiedossa puusavottaa. Tilasin tänään 5 m3 koivupilkettä ja kuljetus luvattiin perjantaina tai lauantaina. Sitten pitäisi ruveta uurastamaan pihan haravointia, pensaan leikkuuta ja muuta pihan järjestelyä, jotta kesä ja vehreys pääsevät oikeuksiinsa muutaman viikon päästä.

Ei kommentteja: