maanantai 27. helmikuuta 2012

Dermosilia, jälleen!Joskus aikaisemminkin olen kirjoittanut tänne minun lempparin kosmetiikan ostopaikan, jonka juuret juontavat pitkälle menneisyyteen.  Taas oli sellaisen pienen tilauksen aika ja se lähti juniorin heitosta, kun ei löytänyt mistään käsirasvaa. Niinpä tilasin Dermosililta käsirasvaa ja monta muutakin pussia ja purnukkaa. Minulla on ollut pitkään hakusessa kasvojen päivä- ja yövoide Taas tuli uutta, ennen kokeilematonta voidetta  tähän puutteeseen. Samoin juniori sai käsirasvansa, jota tosin mammakin on ahkerasti käyttänyt. Käsirasva ja samaa sarjaa oleva käsisaippua on mustaviinimarjan hajuista.


Sitten taas ja jälleen kerran tilasin itselleni aivan ihania kynsilakkoja ja lakan päälle levitettävää ainetta, joka antaa kynsilakalle pitkän iän! Niinpä lauantaina lakkasin kynteni hennon vaalean punaiseksi ja laitoin tuota kirkasta ainetta päälle. Joopa, lakka on tosiaan kestänyt paljon paremmin kuin ennen joulua kosmetologilla laitettu kynsilakka, joka oli rullalla jo ensimmäisessä mutkassa. Mutta, toivottavasti jaksan nyt sitten kokeilla kaikki nuo punaisen eri sävyihanuudet ennen kuin unohdan lakat hyllyyn.


3 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Ihanan värisiä kynsilakkoja,kyllä noitten voiteitten kansa on etsimistä että löytää se oikean:)

Marja Leena kirjoitti...

Kauniit kynsilakat ovat elämän suola!

Punatulkku kirjoitti...

Ritva, tykkään noista kynsilakkojen sävyistä :) Noitten voiteitten kanssa olen viime aikoina taistellut. Minulle tuli sellainen pieni inhottava ihottuma toisen silmän ympärille ja ole yrittänyt löytää sellaista voidetta, jolla se rauhoittuisi.

Marja-Leena, niin on, kun vain jaksaisi laittaa. Heti piristyy, kun katsoo lakattuja kynsiään :))