sunnuntai 16. elokuuta 2009

Kosmetiikkaa


Tänä kesänä ovat kosmetiikkavarastoni huutaneet yksi toisensa perään tyhjyyttään. Alkukesästä panikoin Dermosil-tuotteiden perään. Kahdessa edellisessä työpaikassani oli kimppatilaussysteemi Dermosil-tuotteille ja opin / totuin niitä käyttämään. Yleensä tilasin isomman satsin shampoota, hoitoainetta, keittiösaippuaa, kasvojenpuhdistusainetta yms. Sitten alkukesästä tajusin, että varastot alkavat olla tyhjät. Keskustelin entisen työkaverin kanssa, joka siirtyi samaan työpaikkaan vuoden vaihteessa ja oli hoitanut tilauksia aikaisemminkin. Hän laittoi kimppatilauksen pystyyn ja sain kuin sainkin taas tuttuja & turvallisia tuotteita käyttööni.

Dermosilin deodorantteja en ole voinut käyttää ja siitä syystä deodorantit, hajuvedet ja naaman kosteusvoiteet olen ottanut viime vuosina Oriflamelta. Ennen sitä ostin deodorantiksi ja hajuvedeksi sinistä Lauraa. Laura on vaan niin kallista. Mutta Oriflame-edustajalla oli lista, jossa esim. Laura-tuoksu oli heidän vastaavansa Volare, jota olen sitten käyttänytkin. Nyt ei vain ole natsannut Oriflame-tilauksen teko ja perjantaina kävelin Sokkarille ja ostin sinistä Lauraa. Nyt sitten on ostettava useampi deodorantti Lauraa, koska hajuvesi tulee kestämään paljon pitempään kuin deodorantti. Sokokselta ostin myös kynsilakkaa, jota olen laittanut sekä varpaiden että sormien kynsiin antaumuksella ja ajan kanssa. Minulla on yleensä se ongelma, etten millään malttaisi odottaa kynsilakan kuivumista ja sitten tulos on sen näköinen ;))


2 kommenttia:

Pörrö-nalle kirjoitti...

Hei, emäntä pyysi kysymään, että oletko kokeillut Mavalan Minute Quick-Finishiä tai jotain muuta vastaavaa tuotetta värillisen kynsilakan päälle? :)

Pörrö

Punatulkku kirjoitti...

Hei Pörrö!
En ole kokeillut, kun olen aika "uuno" näissä meikkihommissa. Mutta täytyypä tutustua tuotteeseen. Kiitos vinkistä!