keskiviikko 8. helmikuuta 2012

The project


Novitalehden kuvassa on projekti, joka meinaa viedä kaiken vapaa-ajan. Olen niin addiktoitunut virkkaamaan isoäidin neliöitä tuohon mekkoon, etten saa itsestäni muuta irti. Arki-iltaisin virkkaan 2 - 3 kpl neliöitä ja viikonloppuna niitä valmistui sitten hieman enemmän.


Mekkoon pitäisi virkata 48 kpl neliöitä ja sitten ommella mekon helma ja hihansuut neliöistä. Reunasta kerätään silmukat ja neulotaan mekon ja hihojen yläosat. Minulla on puolentoista viikon jälkeen kasassa 25 kpl neliöitä. Värit neliöihin arvon summamutikassa kahdeksasta kerästä. Reunat tulevat jokaiseen mustalla langalla. Tsekkasin virkatut neliöt ja samanlaisia neliöitä ei ole vielä ilmaantunut. Kaksi samanlaista ei tahtia haittaa kokonaisuudessa. Mutta nyt olisi vaan saatava neliöt mahdollisimman nopeasti virkattua, että aikaa jäisi muihinkin projekteihin.4 kommenttia:

Aili-mummo kirjoitti...

Tulloo värikäs mekko, oikeen hauska ja kaunissii;DD

Perheenäiti kirjoitti...

Tulee varmasti kivan näköinen. Käypä kurkaamassa Marin blogi (jos ei ole jo tuttu). Hän on ihan hullaantunut noihin neliöihin ja on tehnyt kaiketi tuon samanisen tunikan (ja paljon muuta):
http://heivatutkudelmat.blogspot.com/2012/01/vuoden-ensimmainen-valmis.html

ritva kirjoitti...

Ihanat nuo neliöt,värikäs tulee:)

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos ystävät kannustuksesta :))
Aili-mummo: kiva on lukea tätä meidän murretta kirjoitettuna. Se on hieman vaikeaa, vaikka kuinka puhuessa sitä viännetään luonnostaan. Mutta murteella kirjoittaminen on sitten aivan eri asia!
Perheenäiti: Kiitos vinkistä :) En ole aikaisemmin käynytkään lukemassa tuota vinkkaamaasi blogia. Täytyykin laittaa suosikkeihin. Huomasin, että olen tehnyt nuo neliöt ihan omalla tavalla.
Ritva: Värikäshän tuosta tulee, kun noin montaa eri lankaa käytän. Värit olen kyllä valinnut ihan omaa makua silmällä pitäen.