maanantai 13. helmikuuta 2012

Muksaa


Älyttömän muksa viikonloppu takana. Ei pieni ihminen paljon kaipaa siihen, että saa kivat fiilikset. Perjantaina virkkuuprojektia ja mukavaa musiikkia. Lauantaina virkkuuta, lukemista, ulkoilua, kirjaa, syömistä ja rauhaisaa kotona oloa päivystyksestä huolimatta. Vaihdettiin työkaverin loman takia päivystysvuoroja ja minun vuorolla työkaveri sai tehdä edellisellä viikolla töitä ihan oikeesti. Minä harrastin ja nautin kun päivystyskorvaus juoksi. Joskus näinkin päin!
Sunnuntaina sain itsestäni niin paljon irti, että kävin juoksemassa pakkasesta huolimatta. Minulla oli uusi tekninen alusasu, väliasun pusero ja talvijuoksuhousut. Sitä varten varmaan juoksu rullasi älyttömän hyvin tai sitten kolmen viikon pakkastauosta johtuen :) Jos ei olisi ruvennut pakaroita jäätämään, niin olisin tehnyt varmaan matkaennätyksen. Juoksun päälle päiväsauna ja olo oli taivaallinen. Aamupäivällä olin jo kerennyt viemään juniorin pelireissulle, virkkaamaan ja katsomaan elokuvan. Saunan jälkeen hyvää ruokaa ja vielä hyvempää jälkiruokaa, nams :)  Sitten jaksoi opiskella, kirjoitella ja taas virkata. Kivaa, kun saa nähdä oman käden jälkeä ja kokea hyvän olon fiiliksiä siitä, kun jaksaa lähteä lenkille.


4 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Virkkaaminen on kyllä kivaa,joskus nuorempana virkkasin paljon,nyt on jäänyt.Oikein hyvää ystävänpäivää sinulle:)

Punatulkku kirjoitti...

Minä taas innostuin virkkaamiseen vasta nyt vanhemmalla iällä. Aikaisemmin en ole virkannut, kuin pakolliset työt kansa- ja peruskoulussa.

Anonyymi kirjoitti...

Eri ikäkausina tulee erilaisia juttuja sekä innostumisia.
Olen mielenkiinnolla seurannut tuotoksiasi. Olet taitava ja otat haasteellisia töitä tehtäväksi.
Nostan hattua sulle ;)

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos anonyymi :))