torstai 1. toukokuuta 2008

Vappuva

Istun bloggaamassa ja odottelen junioria lintubongausreissultaan, jonne lähti kaverinsa kanssa lintukirjan ja kiikareiden kanssa. Biologian tunnille täytyy kuulemma bongata 20 kpl lintuja ja kertoa missä näki, miten tunnisti ja tietenkin mikä lintu. Toivottavasti poikia onnistaa ja saavat linnut bongattua. Sitten olisi luvassa vapputoria tuolla isolla kirkolla! Torilla olisi varmaan syötävä vappumunkit ja juotava vappusimat, koska täällä kotona niitä ei saa! Tämä vappu meni seminaarin ja muutenkin yleisen fiiliksen takia ihan ilman riehumista ja muuta panostusta vappuilmeeseen.

Elma-täti pyysi blogissaan kirjoittamaan vappu-lookista. Minä istun koneella myös Tiimarin laseissa. Oikeat lukulasit pitäisi hommata, mutta kun ensin pitäisi käydä siellä optikolla. Kirjoittelin tuossa vähän aika sitten, että kävin drive in-kampaajalla ja yritin muutama viikko sitten drive in-optikolle, mutta ei tärpännyt. Vaatteina minulla on musta H&M housut, jotka hyvä kun pysyvät jalassa laihtumisesta johtuen. Sitten minulla on vaalean punainen T-paita ja vaalean punainen huppari by Carlson. Kokeilin tuossa vihreää Metsänhoitoyhdistyksen mainoslippistä ja aurinkolaseja ja luulen, että jos vapputorille vielä ennätän, lähden tässä lookissa.
Jostakin kaapin perukoilta löytyisi oikea lakki tähän juhlaan. Mutta en ole sitä pitänyt vappupirskeissä kuin muutamana vappuna kirjoitusten jälkeen, joten olkoon. Paljon kotoisampi olo tällaisessa mainoslippiksessä.Olen vaihtanut kirjailijaa ja nyt lukulampun alla on Torey Haydenin Sähkökissa, jota pitää tietenkin lukea joka käänteessä ja välissä. Huomenna luvassa lomapäivä, jolloin pitää tehdä siivousta ja yleistä järjestelyä sisällä osan tavaroista lähtiessä kulkemaan omia polkujaan. Ulkona on vielä muutama neliö haravoimatta, pensaat leikkaamatta ja kukkapenkit laittamatta. Varastossa pitäisi pitää inventaario ja muutenkin ruveta tekemään toimenpiteitä toisen suuren muutoksen suhteen.

Ei kommentteja: