perjantai 9. toukokuuta 2008

Perjantain paheita

Nyt se jälleen kerran tiiviin viikon jälkeen perjantaina repesi. Jouduin suorastaan paheiden pauloihin. Juniori oli pitkästä aikaa huonolla tuulella kotiin tullessaan, katsoi jääkaappiin ja rupesi möykkäämään ettei hänellä ole mitään syötävää. Minä ajattelin kotiin ajaessani, että kerkeän käymään kaupassa huomenna. Mutta jotta meillä molemmilla olisi jotain ihanuutta rankan työviikon jälkeen, läksin käymään lähikaupassa. Lähikaupassa ei nimittäin nokka pitkään tuhise kiertäessä kaupan joka neliösentin. Toista se on uudistuneessa, oliko se nyt Suomen suurimmassa Prismassa, missä pitää juosta maratooni saadakseen / keritäkseen käydä kaupassa, niin iso se on! No juniorilta sain hyvän listan millä hänen tarpeensa tyydyttyi eli Italianpataa, banaaneja ja Cokista. Minä sen sijaan sorruin paheisiin, ostin itselleni Kopparbergin ahomansikka lightin ja fami mini bites-pussin. Niitä nyt tässä bloggailun ohessa nautiskelen ;)

Työviikosta en viitsi raportoida enempää, siinä oli paljon hyvää, mutta toisaalta siinä oli täyttä bullshittiä, jota ei viitsi kommentoida. Toivottavasti päästään taas parempaan huomiseen.

Kävin eilen treenaamassa jälleen mimmifudista. Huomasin, että se on ihan eri laji kuin lentopallo, salibandy tai pesäpallo. Vielä on ihan älyttömästi harjoiteltava pallon kanssa, että peli kulkisi omalta osaltani jotakuinkin jalkapallomaisesti. Mutta kivaa oli ;) Etureisissä tuntui, että jotain oli tullut tehtyä tällä viikolla.

Juniorille ehdottelin, että käydään sunnuntaina syömässä äitienpäivälounas vaikkapa Rossossa, mutta hän esitti toivomuksen, että käydäänkin huomenna Kotipizzalla, koska siellä saa kuulemma juoda limua niin paljon kun huvittaa. No katsotaan mitä tehdään?!?

Huomenna pitäisi myös käydä äidin haudalla istuttamassa orvokit ja raivaamassa talven jäljiltä havut ja kallat. Hauta on muuten kesähoidossa, jolloin sinne istutetaan kesäkukat, mutta tämä välivaiheen kukiksi olen istuttanut orvokkeja, jotka kestävät aika hyvin myös toukokuun kylmät yöt.

Ps. Juniorin paha mieli hävisi, kun sai Italianpataa rinnan alle, kaverin kylään ja pelaamaan väliajoilla katusählyä ja katsomaan / kommentoimaan Suomi - Latvia peliä.

Ei kommentteja: