torstai 22. toukokuuta 2008

Metsästäjä


Tämä minun pieni kullannuppuni, karvainen juniori, suoritti oikean metsästyksen eilen. Mamma on nyt kyllä erittäin vihainen! Olimme iltakakki lenkillä ja koira oli hihnassa. Sai hajun kirsuunsa ja poukkoili narussa edestakaisin ja nappasi kahden nyrkin kokoisen rusakon poikasen leukoihinsa olemattomasta ruohotuppaasta :(

Puppe vinkaisi kerran hampaisiin joutuessaan, mutta aika pian kettuterrierin leukojen pihtiotteessa lopetti sätkyttelyn ja heitti henkensä. No metsästäjähän oli äärettömän onnellinen saaliistaan.

Mamma on joutunut turvautumaan aikaisemminkin kyseenalaiseen hommaan siinä, että saa metsästäjän irrottamaan saaliinsa. Koira syliin ja uhkaus metsästäjän pudottamisesta piharoskikseen saa metsästäjän irrottamaan saaliinsa ja saalis löytää lopullisen paikkansa. Kerran on yhden rivitalon roskikseen irronnut aikaisemmin kuollut jänis, jolta oli syöty toinen takajalka. Muutaman kerran on hiiri löytänyt lopullisen paikkansa terrierin leukaluiden jälkeen roskiksesta.

Tällaisiin toimenpiteisiin on joutunut turvautumaan, kun ei ole saanut kitkettyä metsästäjän viettiä karvaiselta junioriltaan.


Ei kommentteja: