lauantai 24. toukokuuta 2008

Kuulumisia

Juniori tuli torstai-iltana Kuopiosta iltakymmenen jälkeen onnellisena joukkueensa voitosta 1 - 3 ja yhdestä tehdystä maalista. Oli saanut pelata ylempänä keksikenttäpelaajana ja kärjessä. Kertoi, että tutustuminen uusiin pelikavereihin oli lähtenyt hyvin käyntiin. Porukassa on muutama entinen tuttu, mutta kyydissä missä meni Kuopioon kaikki pojat oli ennestään tuntemattomia. Sama porukka lähtee myös Jyväskylän turnaukseen samalla kyydillä, joten tutustuminen jatkuu. Kiitokset vaan kyyditsijälle!


Perjantaiaamuna oli taas vaikeuksia inspiroitua töihin, vaikka aurinko paistoi näin kirkkaasti aamulenkillä. Aamulla ylös noustessa oli sellainen olo, että jaksaako kaikkien hommien naruja pitää hanskoissaan. Päivä sujui kuitenkin yhteistyökumppaneiden kanssa neuvotellen työn alkuun saattamiseksi erittäin hyvin. Sain junailtua hommaa eteenpäin!

Perjantai-ilta meni junioreiden kanssa hiimaillessa ilman suurempia tekemisiä. Mittailin pihaan tulevat laatoitukset ja nyt ne on paperilla ja pääsee tilaamaan laattoja. Vielä kun löytäisi laatoituksen tekijän. Pitänee ruveta kyselemään.

Lauantai aamuna heräilin ekan kerran seitsemän jälkeen, luin hiukan Lehtolaista ja nukahdin uudelleen. Seuraavan kerran heräsin kymmenen aikoihin juniorin ihmettelyyn siitä, että vieläkö sinä nukut? Tämä päivä saa mennä ihan rennosti ilman mitään sen suurempia tekemisiä. Pitääkin lähteä keittämään päiväkahveja ja nautiskella ne tuolla aurinkoisella takapihalla.

Viime viikkoina meillä on harrastettu tällaista lajia, diaboloilua. Muutaman vuoden tauon jälkeen hyrrä on lähtenyt taas liikkeelle ja juniori sai mamman armolliselle avustuksella uudet vehkeet postista eilen. Äsken lensi mamman pieni, kuiva kaktus lattialle, kun hyrrää hyppyytettiin, pyöritettiin ja yritettiin saada tekemään vaikka minkälaisia temppuja.

Ei kommentteja: