tiistai 27. toukokuuta 2008

Mie en kerkee....

Taas vaihteeksi sellainen tunne ja olotila, että ei kerkee, ei kerkee.... ja tuli möykättyäkin töissä. Mutta jos se taas muutaman päivän päästä näyttäis, että kyllä kerkee, kyllä kerkee.

Aamulla mentiin kollegan kanssa piikille, minulle laitettiin hepatiitti B, koska olen saanut jo A:an. Kollega sai yhdistelmän eli kaikki mahdolliset. Tämä nyt on varmistus, kun en ole niitä hienohelmoja, jotka eivät uskalla mennä meidän jätevedenpuhdistamolle tai uskalla tarttua hommaan kuin hommaan. Ja jos uskaltaa vähän raottaa tulevaisuuden verhoa, niin saattaapi olla, että likaisen veden kanssa ollaan jatkossakin tekemisissä yhä tiiviimmin.

Mies, joka muutti meiltä pois tuossa vapun tietämillä, oli käynyt eilen hakemassa joitakin tavaroitaan ja ottanut juniorin PlusTV-kortin boksista taskuunsa. Juniori ihmetteli, että miten ei näy kaikki satakahdeksankymmentä (vai montako niitä nyt oli?) kanavaa? Arvasin heti miten oli käynyt! No kortti palautetaan huomenna.

Juniori kävi tänään koulun lopetus lounaalla. Oli ajanut suoraan isolle kirkolle ja käynyt syömässä Buffassa. Sieltä käveli Utran Koillispuistoon treeneihin ja minä kävin hakemassa pois. Kyydissä tulivat myös naapurin pojat.

Huomenna aamulla on haastattelu hakemaani ylempään AMK-koulutukseen. Tänä vuonna ei tarvinnut kirjoittaa etukäteen annettuja tehtäviä vaan pääsykoe on puolen tunnin kahden opettajan haastattelu, jossa kuulemma tentataan motivaatiota opiskelemaan hakeutumiselle.

Ei kommentteja: