lauantai 31. toukokuuta 2008

Tällä viikolla

Keskiviikkoaamuna kävin haastattelussa Ylempään AMK-tutkintoon. Haastattelu kesti 20 minuuttia ja siinä piti kertoilla omasta mielenkiinnosta, halusta, toiveista, tarpeista koulutuksen suhteen liittyen omaan työtehtävään, etenemiseen uralla jne. Hakijoita koulutukseen on ollut 60 kpl, joista 50 haastatellaan ja näistä 20 valitaan. Itse koulutus tapahtuu ensimmäisenä vuotena lähipäiväjaksoilla ja etätehtävillä. Koulutuksessa ei ole yhtään tenttiä. Toisena vuonna tehdään opinnäytetyötä ja valinnaisia aineita.

Keskiviikko iltapäivä sujui myös mielenkiintoisissa merkeissä. Me virkamiehet olimme eri puolueiden poliitikkojen kanssa yläkoululaisten piinapenkissä. Koululaiset olivat tehneet etukäteiskysymyksiä ja osa kysymyksistä tehtiin luokittain itse tilaisuudessa. Etukäteen mietin, että teknisen puolen asioista voisi tulla kysymyksiä ja mielipiteitä esim. liikunta- ja urheilupaikkojen suhteen. Mutta hämmästykseni oli suuri, kun jouduin tilaisuudessa vastailemaan / kertoilemaan tie-/katuasioita koskeviin kysymyksiin. Eli olipahan ikäluokka mikä tahansa, niin tieasiat kiinnostavat ja herättävät mielipiteitä ja kysymyksiä?!?! Sain myös kiitosta, että olin mahdollistanut Yläkoulun pihaan kahtena kesänä asfaltointia, johon koulu on hommannut katukoristelineet, sählymaalit, akrobaattipyörän ym. aktiviteettiä koululaisille. Olen erittäin iloinen, että yhteispelillä ja jossakin mielessä pienillä teoilla pystyy tuottamaan pitkäaikaista iloa.


Ostin viime viikolla "väärää" maitoa juniorille. Tein viime sunnuntaina maidosta ensimmäisen pannukakun. Torstai-iltana tein maidosta toisen pannukakun iltapalaksi; lisäsin maidon, kanamunien ja jauhojen määrää. Taikina ei oikein meinannut mahtua pellille. Arvelin, että pannukakusta tulisi paksumpaa, mutta siitä tulikin tällaista muhkuraista ;)


Tänään minut herätettiin seitsemän aikoihin ja suorastaan pakotettiin kuskiksi kevätjuhlaan. Olisin saanut mennä itse juhlaankin, mutta ajattelin käyttää ajan hyväkseni ja kävin tekemässä töissä tämän kuun matkalaskun. Käytiin kaupasta ostamassa vähän herkkuja juniorin kesäloman kunniaksi. Sitten koko porukka sai herkutella juniorin luokalta pääsyä.Aurinkoista kesälomaa koululaisille ja opiskelijoille ja ONNEA uusille ylioppilaille ja ammattiin valmistuneille!

Ei kommentteja: