tiistai 20. toukokuuta 2008

Eilen, osa 2

Sellainen aikataulu on elämisessä tällä hetkellä, että kerkeää kirjoittamaan vain eilisestä ;) Minulla on aivan selkeästi Noran kirjoittamaa unettomuutta ennen työviikkoa! Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä näen koko viikon unet ja nukun muutenkin rauhattomasti. Kuulun niihin 78 % ihmisistä, jotka reagoivat unilla ja rauhattomalla nukkumisella tulevaan työviikkoon.

Muuten nyt on menossa jo toinen työviikko, kun tuntuu että kerkeää tekemään omia työhommia pois jaloista pyörimästä. Ei ole koko ajan menossa jotain tilastointia, palavereihin valmistautumista, asioiden kokoamista ja itse palavereja. Reijolan työmaalla on sellainen vaihe, jossa on monen eri toimijan asioita linkitettävä toisiinsa koko ajan. Monessa asiassa liitytään olemassa olevaan asiaan, toiseen urakkaan, eri toimijoiden yhdenaikaisuuteen jne. Joten skarppina täytyy olla koko ajan. Onneksi yhteistyö eri toimijoiden kanssa on sujunut ja olemme pystyneet linkittämään hommia niin ettei yhteentörmäyksiä ole päässyt syntymään.

Eilen oli muutenkin kiva harrastusilta. Juniorin ja omat fudistreenit olivat samaan aikaan. Ei tarvnnut odotella ja käyttää aikaansa toisarvoiseen lorvailuun, vaan molemmilla oli mukavat treenit ja sääkin suosi enemmän kuin sunnuntaina. Arvatkaa olisinko mennyt omiin fudistreeneihin, jos taivaalta olisi tullut räntää?

Ei kommentteja: