lauantai 5. huhtikuuta 2008

Stressitin viikonloppu

Pitkästä aikaa ei perjantaina tarvinnut pakata töitä kotiin vietäväksi viikonlopuksi. Juniori tuumasi perjantai-iltana kun ruvettiin syömään, että miten sinä olet niin hyvällä tuulella. Tuumailin siinä, että tulossa viikonloppu, jolloin ei tarvitse ajatella töitä, pitkästä aikaa. Niin ne vaan nuo työasiat näkyvät omassa käyttäytymisessä kotonakin :(
Kävin perjantaina ostamassa kaksi Lehtolaisen dekkaria. Viime aikoina olen harrastanut Lehtolaista ja Marklundia! Toista kirjaa aloittelinkin eilen illalla, mutta uni voitti yhdeksän aikoihin. Nukuin tosi hyvin tuonne viiteen asti, jolloin käytiin koiran kanssa Karjalainen postilaatikosta. Siinä meni sanomalehden ja Lehtolaisen seurassa seuraava tunti ja sitten vielä unta palloon kolme tuntia. Joten tänään ei ainakaan väsytä huonosti nukutun yön jälkeen.
Kevät on hiipinyt aivan yllättäen tänne Itä-Suomeenkin, kivaa. Hiekoitushiekka ja sulamisvedet aiheuttavat seuraavien viikkojen aikana pieniä paineita. Mutta onneksi kesä ja aurinko tuovat tullessaan pirteyttä ja valoisuutta ;)

Ei kommentteja: