lauantai 19. huhtikuuta 2008

Lauantaina luvassa aurinkoa

Lauantaiaamu alkoi perinteisellä siivouksella. Erittäin hyvin nukutun yön jälkeen olo oli eilisen pelin jälkeen hieman kivulias. Lihaksissa oli havaittavissa hyvänlaatuista rasituksen jälkeistä kipuilua. Lihaksia särki jaloissa, käsissä ja selässä. Juniori tuumaili, että selkälihasten kipuilu johtuu liian matalasta peliasennosta, joka taas johtui siitä, että minulla oli liian lyhyt maila! Muutenkin minulla oli eilisen pelin aikana vaikeuksia kun mailani oli left ja jossain tilanteissa tuntui, että olisi voinut pelata rightilla?! Minulle sanottiin, että harvat erittäin lahjakkaat pelaajat osaavat pelata molempia puolia yhtä hyvin!

Käytiin junnun kanssa kaupoilla keskustassa ja saatiin juniorille ostettua kengät, farkut ja salibandymailan uusi lapa ;-) Sitten käytiin jälleen kerran kirjakaupassa ja tässä sieltä löytyneitä aarteita!

Kauppareissun jälkeen olikin mukava juoda päiväkahvit ja maistella Pepe-leivosta ulkona auringon paisteessa! Sieltä se kesä pikku hiljaa pilkistelee.....Ei kommentteja: