lauantai 12. huhtikuuta 2008

Salibandy - Fudis - Salibandy


Aurinkoinen lauantaipäivä hujahtikin leppoisasti salibandypelejä katsellessa Intersport Centerissä. Juniorilla oli kaksi alkusarjan peliä ja niiden tuloksesta riippui mitalipeleihin pääsy. Pojat pelasivat alle kykyjensä ja hävisivät molemmat pelit. Seurauksena oli pelien loppuminen alkusarjaan. Josba päihitti toisessa lohkossa molemmat alkusarjavastustajansa ja pääsi pelaamaan finaalipeliin. Saapas nähdä, miten Josban käy? Toivottavasti voittavat kultaa. Jos ei Pyhis, niin sitten Josba! Olen sentään niin solidaarinen ensi vuoden kotikaupungin joukkueelle.

Tänään minua houkuteltiin pelaamaan fudista kesäksi naisten harrasteporukkaan. Ajatus tuntuu erittäin kiehtovalta. Sitä lajiahan en oikeastaan ole koskaan kokeillutkaan. Olkapää on sellaisessa kunnossa, että lentopallo ei ole enää mukavaa, kun ei kärsi lyödä ollenkaan tai pelaamisen jälkeen seuraava yö ja päivä ovat yhtä kipuilua. Toukokuussa porukalla alkaa ulkopelikausi ja harkat ovat kaksi kertaa viikossa. Taidanpa mennä kokeilemaan ;)


Ensi viikolla meillä on juniorin salibandyjoukkueen lopettajaiset. Ensin on peli vanhemmat vastaan pojat. Kerroin juniorille, että minä tulen nyt pelaamaan silläkin uhalla, että hän ei sitten tule. Syksyllä enne pelikautta oli samanlainen peli, mutta silloin minulta evättiin pääsy peliin. Luulen, että tällä viikolla ei käy niin ja lähdemme juniorin kanssa yhdessä pelamaan, KIVAA ;)
Armo on käynyt mammalle, sillä juniori lupasi yhden oman mailansakin käyttööni siihen peliin.

3 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uutta harrastusta. Pallosilmää löytyy varmasti ja intoa ainakin, niillä pääsee pitkälle.

Harmi, että olkapää estää lentopallon peluun. Minullekaan ei oikein lentopallo on tuntunut hyvältä leikkauksen jälkeen, mutta biitsipallolla voin thdä jo melkein mitä vaan. Joten kesällä sinäkin voisit kokeilla vähän pehmeämpää palloa. :)

Anne kirjoitti...

Olen samaa mieltä tuosta uuden aloittamisesta. Olen kuitenkin sellainen joukkueurheilija - yksin ei ole kiva harrastaa, joten pitää kokeilla ainakin tuota fudista. Biitsi olisi ihan mukava laji kesällä hyvillä ilmoilla (meillä kun ei ole sitä sisähallia). Viime kesänä käytiin muutaman kerran tyttöjen kanssa pelaamassa hiekalla 4 vastaan 4 ja mukavaa oli!

Nora kirjoitti...

Kannatan ehdottomasti tuota 4 vastaan 4, sillä ei sitä niin tosissaan kannata ottaa, että aina vaan olisi 2vs.2. Tilaa riittää kyllä useammallekin ja silti saa koko ajan olla nenä sannassa. :) Pääasia on, että nauttii ja on kivaa.