lauantai 26. huhtikuuta 2008

Karhun poika sairastaa, häntä hellikäämme

Viime yönä tuli jälleen yksi kokemus äitiyden moninaisiin tehtäviin. Juniori oli herännyt puoli kahden aikaan yöllä ja hänellä oli vaikea hengittää kurkkutulehduksen johdosta. Hengitys pihisi, kun makuuhuoneeni oveen koputettiin ja pyydettiin mammaa apuun. Siinä sitten keskellä yötä autoin häntä lämmittämään Finrexiniä, jotta olo helpottuisi. Laitoin junnun nukkumaan olohuoneen sohvalle pystyasentoon ja jatkettiin unia aamuun.

Aamulla yritin soittaa aikaa yksityiselle lääkäriasemalle, mutta numero ei vastannut. Lähdettiin sitten keskustaan apteekkiin hakemaan lievitystä kurkkukipuun.


Joensuun keskustassa on kahvila-konditoria Houkutus, joka on todella nimensä mukainen. Kaupungilla käydessäni tykkään käydä Houkutuksessa herkuttelemassa. Siellä on itse paistettuja makeita ja suolaisia herkkuja. Tänään kävimme juniorin kanssa kaakaolla, kahvilla, mozarella/lohi/katkarapu-panniinilla, suklaamunkilla ja lakkakakulla. Ah` minä niin tykkäsin! Junnulla paloi kieli kuumassa kaakaossa ja kun muutenkin oli sairas olo, ei kaupungilla hengailu houkuttanut. Nykyisin on ihan pakko kulkea Ison Myyn kauppakäytävää pitkin ja katsella ison maailman menoa joka kerta kun käy kaupungilla.


Kotiin tultiin ja sitten piti väkisin haravoida taas muutama neliö nurmikkoa ja karvainen juniorihan siitä vallan tykkäsi!


Sitten sisälle ja Yleltä tulleen dokumentin katseluun, jossa kerrottiin Joensuulaisesta Risto Långista, joka tekee tanssitaidetta pyörätuolilla. Harmitti, kun en kerennyt katsomaan koko ohjelmaa. Ruokaa olin varannut tälle päivälle ihan junioria ajatellen. Hornetit ja nuudelit maistuivat sairaalle karhunpojallekin!

Ei kommentteja: