perjantai 11. huhtikuuta 2008

Luvassa salibandya, lentopalloa

Vihdoinkin vai pitäisikö sanoa totuudenmukaisesti joko taas viikonloppu edessä. Viikko vierähti erittäin nopeasti töitä pakertaen. Viikot hujahtavat ja aina sitä jotakin saa aikaiseksi, mutta kyllä kuitenkin kaiken kiireen keskellä on joskus hieman riittämättömyyden tunne. Tällä viikolla tuli ensimmäistä kertaa mieleen se, että koittaisipa ensi vuoden vaihde, niin pääsee tästä työn p****sta eroon, vai pääseekö? Toivottavasti ainakin hieman kevenee tämä työmäärä ja vastuu.

No nyt tuli pakollinen urputus ja sitten ruvetaan suunnittelemaan viikonloppua. Tai nyt kyllä on sellainen tilanne, että ei tarvitse paljon suunnitella sillä tietää että lauantai menee juniorin salibandy-turnauksessa ja sunnuntai omassa lentopalloturnauksessa. Joten hyvin on liikunnallinen viikonloppu tiedossa.

Viime viikolla tuli seurattua naisten lentopalloliigan kaksi viimeistä finaalipeliä ja varsinkin tiistaina Vanaja vastaan Orpo oli aivan älyttömän jännittävä, tasainen ja hyvä peli. Onnea Vanajalle kultaisista mitaleista ja Orpossa pelaavalle Pyhäselästä lähtöisin olevalle Hanna H:lle hopeisesta mitalista.

Ei kommentteja: