sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Aurinkoinen aamu - Iloinen mieli


Tänä aamuna, kun kuuden jälkeen menimme karvaisen juniorin kanssa hakemaan sanomalehteä, toivotti häikäisevän kirkas, aurinkoinen, mutta hieman kylmä aamu meidät tervetulleeksi uuteen päivään. Mieleni on myös keveän iloinen, koska sain perjantaina tietää, että suurella todennäköisyydellä pääsen ensi vuonna haluamaani työpaikkaan, YES!

Eilinen ja tämä päivä on mennyt Lehtolaisen Luminainen-kirjan seurassa. Tykkään lukea Lehtolaisen Maria Kallio - sarjaa ja kohta olenkin kahlannut sarjan kirjat muutamaa lukuun ottamatta.Eilen ja toissa päivänä aloittelin joka keväistä pihan haravointihommaa. Siihen hommaan en löydä kuin yhden erittäin halukkaan kaverin ; -) Kaveri tosin häiritsee haravointia tuomalla pallonsa heitettäväksi juuri siihen paikkaan, josta pitäisi haravoida. Sitten kun pallon heiton jälkeen iskee todellinen kuumuus kaverilleni, niin siihen ei auta muu kuin mennä vilvoittamaan karvaista mahaansa haravoimaani lehtikasaan.

Tänään aamulenkillä näin ensimmäiset leskenlehdet kadun pientareella. Iltapäivälenkille täytyy ottaa kamera mukaan ja ikuistaa kevään ensimmäiset keltaiset kukat. Ja tässäpä kuva ensimmäisistä kevään merkeistä meillä päin iltapäivälenkillä ikuistettuna.


3 kommenttia:

Päivi H-K kirjoitti...

Onnittelut työuutisista - jos nyt jo uskaltaa/saa onnitella. :)

Päivi H-K kirjoitti...

Onnittelut työuutisista - jos nyt jo uskaltaa/saa onnitella. :)

Anne kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Kyllä se aika korkean tahon päätös jo on!