keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Voihan elämä!


Nyt ei vaan taas jaksa tuota työn paljoutta! Täytyy valittaa vähän, jotta sitten taas jaksaa. Taas on tullut tehtyä kymmentuntisia työpäiviä ja silti töitä jää tekemättä. Ei vaan yksinkertaisesti kerkee....


Täällä on muuten kesä :) Huomiseksi on luvattu + 24 astetta. Tarkenee vaikka shortseissa. Huomenna on pakko lähteä juoksemaan. Puolitoista viikkoa sitten on viimeinen juoksuaskel otettu. Sen jälkeen on vain vedetty lonkkaa. Olen minä tehnyt pari pyörälenkkiä ja kävin tämän kevään viimeisellä lenttisvuorolla. Seuraavan kerran lenttistä pelataankin sitten kesäkuussa. 


Mankellin tiiliskivikirjaa olen lukenut kohta varmaan kuukauden. Ei edisty, ei. Milloinkahan viimeksi on kirjan lukemiseen mennyt niin pitkä aika. Eilen kävin ostamassa lisää torkkupeittolankaa. Se onneksi edistyy ihan kiitettävästi. 


Juniorin kanssa on viime aikoina ollut tosi mukavaa. Juniori suorittaa top-harjoitteluaan kaupungin puusepänverstaalla. Alkuajan kulki minun kyydillä aamuin sekä illoin. Nyt on ollut paljon yhteisiä jutun aiheita työn saralta. Tosi kivaa! Juniorille on luvattu kuukauden kesätyö samassa paikassa. Superia.

Ei kommentteja: