torstai 17. toukokuuta 2012

Se tunne, kun


...olet edellisenä iltana päättänyt, että lähdet heti aamulla juoksulenkille. Kun heräät laitat juoksuvermeet päälle (ekaa kertaa tarkenee lyhythihaisessa, jippii!!) Kumminkin siinä aamu viruu sanomalehden ja muiden "tärkeiden" asioiden toimittamisessa. Kun vihdoin saat itsesi ulos, otat ensimmäiset juoksuaskeleet ja vedät lenkin läpi. Palaat hikisenä lenkin jälkeen kotiin, juot nestettä ja menet suihkuun. Suihkun jälkeen suihkutat kosteuttavaa öljyä vartalollesi, puet puhdasta päällesi, kuivaat hiukset ja syöt ruhtinaallisen aamupalan. Sanoinkuvaamaton hyvä olo valtaa koko ruumiisi aina pääkoppaan asti.


... olet luvannut juniorille, että tänään käydään Elfiltä ruokaa ja nautiskellaan. Juniorin toiveesta ei valitakaan sitä perinteistä pizzaa vaan juniori tilaa kebabbia kermaperunoilla ja minä tilaan kanarullan aurajuustolla. Rulla on suoraan sanottuna valtava. Ekaa kertaa tänä keväänä voidaan ruoka nautiskella ulkona omalla terassilla. Rulla hupenee ja mietit, että jaksaako sen syödä kokonaan. Ihan viimeisen makupalan annat karvaiselle ja lopuksi jää vain tyhjä alumiinifolio. Sanoinkuvaamaton hyvän olon tunne valtaa masusi ja koko ruumiisi.


... pitkän, pimeän, kylmän, lumisen talven jälkeen huomaat, että on kesä. Sanoinkuvaamaton valo ja ilo valtaa pääkoppasi. Vihreys ja esiin puskeva vehreys on käsin kosketeltavaa.


...huomaat, että saat käsilläsi aikaan jotain kaunista ja lämmintä. Sanoinkuvaamaton ilo valtaa mielesi omasta tekemisestä.


...huomaat, että joku on aivan valtavan onessaan.


...kun tajuat, ettei sinun onnesi ole kenestäkään muusta ihmisestä kiinni kuin sinusta itsestäsi. Vaikka elämäsi etkä itsekkään ole täydellinen, siitä huolimatta voit olla äärettömän onnellinen. Voit nauttia kokonaisesta elämästä ihan sellaisena vajavaisena itsenäsi kuin olet.

2 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Kyllä eilen saikin jo laittaa lyhythiaisen päälle oli niin lämmintä,tänään jo taas on viileämpää.Sinä olet vikkanut niin kaunista,hyvää viikonloppua:))

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos Ritva, eilen oli ensimmäinen hellepäivä. Onneksi viileä tuulen henki vähän vilvoitti oloa. Virkkaus on edennyt ihan hyvää vauhtia ja kohta on torkkupeitto virkattu :)
Mukavaa viikonloppua Kotkaan.