keskiviikko 2. toukokuuta 2012

My day


Päivä alkoi normaaliin aikaan aamulla heräämisellä, mutta aamua sai pitkitettyä aina tuonne yhdeksään asti, koska tänään pidin lomapäivän. Soitin seiskan aikoihin pari työpuhelua ja laitoin pari meiliä, joista toinen pomolle, että olen lomalla. Nautiskelin hieman juomaa ja pari välipalakeksiä, koska vakaa tarkoitus oli lähteä juoksulenkille. Olen harjoittelussa herkistelyvaiheessa ja kirjan luennan sekä tunnin unien jälkeen päätin lähteä reippaalle kävelylenkille karvaisen kanssa. Ei kun voileipää naamaan ja baanalle. Laitoin lainasykemittarin mittaamaan aikaa, sykettä ja kulutettuja kaloreita. 


Kävelylenkin suuntasin hiljaiselle yksityistielle, koska pidin karvaisen irti. Tämä helpottaa suunnattomasti omaa lenkkiä. Karvainen voi jäädä nuuskuttamaan ja ottaa sitten kiinni minun kävelytahtini. Kuljin radanvarsitietä ja sitten vähän matkaa isomman tien kevaria pitkin, jolloin karvainen oli remmissä. 


Sitten mentiin taas metsätaipaleelle. Törmään aina lenkeillä kohteisiin, jotka liittyvät jollakin tavalla työhöni ja ajatukset menevät usein töihin - lomallakin!


Noin tunnin lenkin jälkeen tarkoitus oli ruveta haravoimaan pihaa. Niinpä vaihdoin hieman vaatetusta, kumpparit jalkaan ja kävin varastosta haravan ja työhanskat. Karvainen oli taas elementissään, niin kuin joka ainut kerta kun haravoidaan. Se piilotti palloa heinäkasaan ja sen jälkeen kasa olikin pitkin pihoja. Pidin sykemittarin päällä myös haravoidessa. Eipä ollut paljon eroa kävlyn ja haravoinnin maksimisykkeellä.


Kun olin saanut haravoitua, kävin etsimässä toisesta varastosta taloyhtiön kottikärryt, joilla sain roudattua haravointijätteet läheiselle pellon kuoppaan. Taas oli karvaisella mukavaa puuhaa levittää sielläkin haravointijäte.

Haravoinnin jälkeen tulin sisälle ja laitoin ruuan uuniin (kalaa ja kasviksia) ja sen aikana vuorossa oli päivän ensimmäinen konehetki. Tässä vaiheessa tarkoituksena oli lähteä jälkkärikahveille työkaverin 50-vuotis tarjoiluille työpaikalle. Vaihdoin vaatteet ja kun olin lähdössä bongasin käsiväskystäni pari suklaapatukkaa ja teinkin sitten uukkarin ja keitin kotikahvit ja nautiskelin sen suklaan kera.


Kahvin jälkeen lähdin käymään kaupasta kolmea asiaa: WC-paperia, hilloa ja lankaa. Ostin ne ja monta muutakin asiaa S-marketista. Kotimatkalla muistin käydä tsekkaamassa läheisestä K-marketista karvaiselle frisbeetä, jota ei siellä enää ollut. Lehtihyllystä lähti väkisin mukaan uusin Moda.


Kotiin tultua kaivoin langat ja laitoin heti alulle toisen ISOn neliön torkkupeittoon. Jotenkin niin terapeuttista tuo virkkaaminen!


Minun lenkki- ja haravointikaveri oli aivan uuvuksissa aamupäivän toiminnoista ja alta aikayksikön oltiin unten mailla.


Neljän jälkeen rupesin valmistautumaan illan korisotteluun etsimällä sini-valkoista vaatetta päälleni. Firmalla on koko kauden ollut kaksi Katajan kausikorttia, joita on työntekijät saaneet käyttää varausperiaattella. Minun on pitänyt ja pitänyt, mutta nyt vihdoin sain ajoiksi varata kortit. Niinpä juniorin kanssa suunnattiin jäähalliin katsomaan 1. finaaliottelua Kataja - Biisonit.

Kataja

Biisonit
Eipä ole varmaan ikinä jännittänyt missään urheilukisoissa niin paljon kuin tässä ottelussa. Kun pelin jälkeen istahdettiin autoon, juniori tuumasi, että nyt mamma voit jo hengittää. Koripallo on niin kiinni yksilöratkaisuista ja -onnistumisista, vaikka onkin joukkuelaji. Samoin rikkomisia ja niistä seuraavia rangaistuksia ei pysty tällainen lajia tuntematon käsittämään ollenkaan. Meidän harmiksi Kataja meni ja hävisi tämän ensimmäisen finaaliottelun 80 - 85.

Siinä oli minun ohjelmaa täynnä oleva lomapäivä sanoin ja kuvin. HYVÄÄ YÖTÄ!


2 kommenttia:

Marja Leena kirjoitti...

No huhhuh! Oletpa ehtinyt paljon yhden päivän aikana - itselleni riittäisi jo tuo sinun aamupäivän ohjelma koko päiväksi. Mutta on se niin hienoa, että virtaa riittää! Virtaa myös tähän päivääsi!

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos Marja Leena :) Ei tuo ihan tavallinen päivä ollut minullekaan. Sattui vaan monta asiaa samalle päivälle ja varmaan lomapäivälläkin oli siihen oma merkityksensä.