sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Matkalla - Helsinkiin


Koittihan se vihdoin kiireisen muuttoviikon jälkeen perjantain puolipäivä, jolloin juna lähti kohti Helsinkiä mukanaan yksi täpinöissään oleva minä. Pikkasenko jännitti huominen puolimaraton. 


Olin varannut virkkaustyön, Annan, kirjan ja aamupalaverin jälkeen vielä muutaman työtyön mukaan, ettei olisi ihan turha reissu, vaikka puolimartonilla ei pääsisi maaliin asti!


Minä tykkään matkustaa junassa, kun silloin voi keskittyä ihan vain niihin juttuihin, joihin on suunnitellutkin. Matka Helsinkiin kestää myös sen verran, että siinä kerkiää saada jotain aikaiseksikin. Minä virkkasin sekä luin samalla työjutut ja Annan.


Matkalla näki kevään etenemisen itäisestä Suomesta etelään.


Helsinkiin saavuttua, kävin kirjautumassa hotelliin ja läksin hakemaan juoksunumeroa ja paitaa. Ilmoittautumisen yhteyteen oli buukattu ohjelmaa ja esittelyjä Sieltä tarttui paidan kera monta pientä esittelypakettia. 


Kisahallilta keskustaan tutustuin sitten huomiseen juoksureittiin, lintuihin ja maisemiin.Hotellihuoneesta tallensin muutaman mukavan yksityiskohdan kännyn kameraan.Hotellin pehmeässä sängyssä nukuin pitkät, sikeät yöunet ennen seuraavan iltapäivän koitosta.1 kommentti:

ritva kirjoitti...

Onnea maratonille,hienoja kuvia matkaltasi:))