maanantai 20. joulukuuta 2010

Day 20 – This month


Onneksi on jo joulukuu <3 Syksy oli pitkä ja pimeä, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Kävin erään henkilökohtaisen asian takia aika pohjalla. Asiaan ei ole tullut konkreettista ratkaisua, mutta olen oppinut olemaan tämänkin asian suhteen itselleni armollinen. Aivan turhaan olen potkinut tutkainta vastaan! Asia selviää ja ratkeaa ajallaan. Ei minun suunnitelmien ja aikataulun mukaan, vaan joku muu päättää siitä asiasta. Minä jään odottamaan mielenkiinnolla! Mielenkiintoista!
Joulukuu toi vapautuksen myös opiskeluista. Nyt voi hengähtää, eikä tarvitse kantaa stressiä siitä. Iloa ja riemua yhden etapin saavuttamisesta. Joulun jälkeen juhlitaan valmistumista vol. 1. Mahtavaa!
Kun joulukuu kääntyy tammikuuksi alkaa päivä pidentyä ja aikaa jää muuhunkin kuin vain pimeydestä pimeyteen kulkemisesta. Aurinko rupeaa paistamaan ja saa hyvän olon leviämään omaankin olotilaan. Riemua!
Vaikka en tunnusta olevani jouluihminen enkä sen eteen kauheasti edes stressaa, niin onhan se aina hiljentymisen ja rauhoittumisen aikaa. Joulun sanoma saa minutkin hyvälle ja rauhalliselle mielelle. Rauhaa!

Ei kommentteja: