lauantai 18. syyskuuta 2010

Ongella


Oltiin eilen viettämässä työpaikan liikuntailtapäivää Haapalahden Lomakylässä  Enossa eli ihan samassa paikassa kuin viime syksynäkin. Päivän teema oli mato-onkikisat. Minäkin ongin mato-ongella parinkymmenen vuoden tauon jälkeen ;)  Päivän järjestäneet Peräkylän pojat olivat itse ihan ammattilaisia tässä  lajissa. Onkivermeet heillä olivat ihan eri luokkaa kuin meille harrastelijoille hankitut. 


Kalansaaliit vaihtelivat zerosta yli viiteensataan grammaan asti. Kalalajeina onnelliset kalamiehet ja -naiset saivat ahvenia, särkiä ja muikkuja. Minä jäin kokonaan ilman saalista, vaikka uitin kyllä matoa ihan ahkerasti ja hoin mantraa: Anna Antti ahvenia!


No palkintoja riitti onneksi myös meille saaliitta jääneille ja talven kylmille on uusi pipo hyllyssä Onkikisan jälkeen saunottiin ja minä uin kylmässä vedessä. Juomia ja juttuja riitti kotimatkalle asti. Käytiin tutustumassa Joensuun pohjoisempaan taajaman grilliin ja baariin ja hämmästys oli suuri, kun sieltä löytyi oikein viihtyisä grilli, joka tyydytti suolaisen nälän kotimatkalla. Mukavaa, kun työporukasta löytyy eri alan harrastajia ja näin voidaan tutustua myös eri lajeihin. Työpaikan pikkujoulukin on jo merkitty plakkariin ja silloin harrastetaan kulttuuria.

Ei kommentteja: