keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Este


Toissa päivänä, kun läksin töistä kotiin, tuli tutulla tiellä vastaan este. Eipä oikein voi tehdä mitään, kun autojono jumahtaa paikoilleen. Onneksi este ei ollut pitkään pystyssä, vaan aika nopsaan päästiin jatkamaan matkaa. Onneksi muut joen ylittävät sillat ovat niin korkeita, ettei tällaisia esteitä niillä tarvita Tänään oli Karjalaisessa juttu, mitkä reitit ovat nopeimpia tällä hetkellä kun kaupungin ohiajotiellä tehdään tietöitä. Taksit ja hälytysajoneuvot tietävät kuulemma nopeimmat reitit. Se varmaan pitää paikkansa. Puskaradion on toimittava ja ainakin hälytyskeskuksissa on oltava tieto tietöistä ja esteistä tiellä.


2 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

Muistan tuollaisen samanlaisen esteen autokouluajaltani Hollannista. Olin juuri ruuhkassa keskellä siltaa, kun alkoi soida merkkiääni, että silta nostetaan. Meinasin saada hepulin ja autokouluope hihitti vieressä, että eihän ne sitä nosta ennen kuin autot ovat pois sillalta. Mistä minä sen tiesin, kun ensimmäistä kertaa elämässäni jouduin siihen tilanteeseen ja kun ajaminenkin vielä jännitti, niin ei siinä tullut miettineeksi... :-)

Ojensin sinulle tunnustuksen blogissani.

Punatulkku kirjoitti...

Vaikka elänkin joen kaupungissa, jossa päivittäin ajellaan siltoja pitkin joen yli. Erittäin harvoin joutuu näihin tilanteisiin. Aina se on oma jännityksensä ja voin kuvitella kun siihen tilanteeseen joutuu autokoulussa, hui!