lauantai 25. syyskuuta 2010

Lähtö lähenee

Nyt voi huokaista jo ihan pikkasen. Viikko ennen lomaa on takana ja tekemättömät työt on saatu kuta kuinkin mielen päältä pois viereksimästä. Työasiat pyörivät vielä kuitenkin mielessä ja ajatukset käyvät kierroksilla. Eilen illalla hoitelin vielä muutaman työasian s-postiin töihin jääneille. Tänään menin työpaikalle kopioimaan ja faxaamaan juniorin pelaajasopimuspapereita liittoon, kun työkaveri soitti vielä yhdestä työasiasta. Kysyin, että mistä tiesit, että olen työpaikalla? No hän tuli myös sinne ja hommaa saatiin taas eteenpäin. Näin ne asiat hoituvat.
Tänään olen pessyt pyykkiä, käynyt kaupassa ja yrittänyt saada kotiasioita siihen malliin, että reissuun on kiva lähteä ja juniori pärjäisi täällä kotimiehenä.
Pakkaamisen jätän suosiolla huomiseksi. Nyt alkaa jo hiemppasen jänskättämään <3 Kävin  tänään postista lisää lukemattomia Wallandereita. Muutama lähtee mukaan matka- ja iltalukemiseksi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvvee matkoo siule Punatulukku Anne tv. Aili-mummo<3

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos, kiitos!

Nora kirjoitti...

Mulla noista Wallandereista nyt Valkoinen Naarasleijona alkamassa. Nuo kaksi ekaa olivat vähän pakkolukemista. Ei oikein 40-vuotiaan miehen elämä iske. Toivottavasti kirjat paranevat Wallanderin vanhetessa.

Hyvää matkaa!

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos! Matka meni hyvin. Madeiran saareen ensi kosketus saatu. Wallandereista kaksi ensimmäistä luettu, seuraavana minullakin vuorossa Valkoinen Naarasleijona. Sie oot vielä niin nuori, että ei Wallanderin elämä kosketa. Ootahan kun näille pyöreille ehdit ;)))