sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Wallander


Blogi pitää minut ajan tasalla kolmen viime vuoden tapahtumista. Tuossa muutama postaus sitten väitin, että sain nämä Wallanderit  juniorilta synttärilahjaksi, mutta kuvat ja postaukset todistivat muuta. Sain nämä kirjat joululahjaksi. Palomuurin luin heti joulun pyhinä. Viidennen naisen sain luettua juuri äsken.
"Ehkä hän tarvitsi valmistautumisaikaa? Hänen piti käydä loppuun sisäinen siirtymä, joka oli vielä kesken. Vai tuntuiko hänestä, että hän tarvitsi vapaavyöhykkeen, jolla voisi muutaman minuutin ajan miettiä kaikkea tapahtunutta? Häntä paleli ja kaikki tuntui hänestä epätodelliselta."
"Wallander löi pintaan reiän ja tajusi seisovansa kuilun partaalla. Silloin hän päätti solmia vertauskuvallisen köyden elämän ympärille ja ruveta laskeutumaan sen avulla kuiluun. Hän ei tiennyt, mihin se Yvonne Anderin tai hänet itsensä johtaisi."
Dekkari 600 sivua täynnä psykologiaa, jännitystä, ihmissuhteita töissä ja yksityiselämässä, poliisin työtä, juoni  täynnä kiemuroita ja loppujen lopuksi kaikkeen löytyy syy ja seuraukset.


1 kommentti:

Perheenäiti kirjoitti...

Kävin maanantaina yhden tuttavan luona kylässä ja bongasin siellä kirjahyllyssä Wallander-sarjan ja otin yhden kirjan lainaksi sieltä sarjan alkupäästä. Tästä se lähtee!