keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Asupostaus


Laitetaanhan välillä eetteriin asupostaus. Olen tänä syksynä onnistunut saamaan postimyynnin kautta ihan kivoja ja sopivia vaatteita itselleni. Pidän ihmeenä, että kahdet postimyynnistä tilaamani housut ovat olleet minulle sopivia. Toisia piti hieman lyhentää, mutta tilaamani farkut olivat ihan sopivat! Halensin farkkuja voi tilata eri lahkeenpituuksilla ja se on jo extraa. Mutta sitten löysin  yhdestä kuvastosta aivan ihana yöasun itselleni. Tykkään nukkua yöhousut ja paita päällä. En ole varmaan kolmeenkymmeneen vuoteen käyttänyt yöpaitaa vaan aina lyhyitä tai pitkiä yöhousuja ja paitaa eri hihan pituuksilla. Tällaiset ihqut ruusukuvioiset pöksyt sävyttävät yöuniani tulevina öinä.4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas hienot.... kyl luulis unen maistuvan ja ehkäpä ruusun tuoksuisia unia...

Punatulkku kirjoitti...

Uni on kyllä maistunut. Illalla on joskus uni tullut jo yhdeksänkin aikaan. Ei tarvita kuin muutama sivu unilukemista. Arkiaamuina on kello soimassa klo. 5.40, joten ihan mukavia yöunia tulee otettua.

Perheenäiti kirjoitti...

Kaunis on uniasu. Minäkään en tykkää pitkästä yöpaidasta, se vain kertyy kierroksille vyötärölle. Mieluiten nukun vain isossa t-paidassa.

Jestas, miten aikaisin joudut heräämään. Pojan koulun alettua meillä on jo kolmena aamuna herätty 6.30 ja se on ihan hirveän aikaisin!

Punatulkku kirjoitti...

Kiitos!
Se on vähän tottumuskysymys tuo herääminenkin. Vuosia kun ollut tuo seitsemäksi töihin meno, niin se on vaan sopeuduttava.