lauantai 12. syyskuuta 2009

Väsymyksestä voittoon


Lauantaiaamu ja mikä parasta viikon varrella itse aiheutettu väsymys voitettu. Väsynyttä porukkaa on ollut tupa täynnä. Junnun reissu Elämä lapselle-konserttiin Helsinkiin väsytti miehen myös totaalisesti. Vielä torstain säbä-pelissä mies oli ihan tööt. Niin olin minäkin, mutta oli se valvominen sen arvoista. Mökkireissusta keskellä viikkoa jäi hyvät fiiliksett. Olisipa joskus mahdollisuus toistaa sama niin, että seuraava päivä olisi vapaa eikä olisi mihinkään kiire!


Eilen työpaikan pihassa saivat autot kalkkikasteen. Käytettiin autot sitten firman piikkiin pesussa. Onhan ne tuuletusaukot ja suodattimet tietenkin vielä tukossa. Mutta kuulostellaan saadaanko nekin huollattaa firman piikkiin.
Eilen illalla otti yksi asia niin valtavasti päähän, ettei ole aikoihin ottanut. Yhden ihmisen röyhkeys on sanoin kuvaamatonta ja törkeää. Vieläkin oikein puistattaa, höh!
Pitkät yöunet ja pitkä aamulenkki piristi onneksi ajatuksia ja mieltä. Aamukasteinen mutta aurinkoinen aamu oli ihana. Käveltiin koiran kanssa asfaltoituja kävelyteitä, ei lähdetty kosteaan metsään vaikka mieli olisi tehnyt.Ei kommentteja: