sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Suuret suunnitelmat


Näin upea syksyinen sunnuntai helli meitä tänään, mutta enpä osannut nauttia siitä muuten kuin ajatuksissani. Ulkona olisi voinut viettää muutaman hetken enemmän kuin mitä tänään tuli tehtyä. Eilinen päivä hissuteltiin hiljakseen, kun junnu nukkui kuumeessa koko päivän. Korkea kuume, kurkkukipu, paha olo ja lihasten jomotus sai junnun tosi hiljaiseksi. Tänäänkin ollaan menty puolivaloilla.
Minä en saanut ajoiksi yhtikäs mitään mainittavaa. Kirjoitin ja palautin vapaasti valittavan opintoihin, Strategiatyö ja toiminnanohjaus, liittyvän ennakkotehtävän. No, onhan siinäkin jo jotakin, mutta kun vaan pitäisi saada jotain muutakin aikaiseksi. Kuvassa tuohon opintojaksoon liittyvä kirja, joka pitää ottaa lukulistalle.


Olenhan minä saanut kaikkea muuta aikaiseksi enemmän kuin moneen aikaan yhteensä eli shoppailua ja vaihtoja. Suomalainen.comista kävin tilaamassa Lehtolaisen uuden kirjan Henkivartija. Sitten kävin H&M:n nettisivuilla tilaamassa muutaman vaatekappaleen. Stanstan kanssa suunnitellaan suurta vaihtoa, minä saan villapaidan & sukat ja Stansta saa Isoveli-lankoja sukkien neulomiseen. Tämä on kivaa! Nyt jo odotan pakettia innolla ;)) Pitää vain hoitaa oma osuus vaihdosta alkuviikosta.


2 kommenttia:

stansta kirjoitti...

Vien valmiiksi pakatun paketin aamupäivällä postiin matkalla hammaslääkäriin...Siinä ei sitten ole mitään saatesanoja kortista puhumattakaan mukana. Laiskistutti alkaa kirjoittamaan, sori. :)
Kiitos vielä kun tartuit vaihtokauppaan!!! Tykkään!
Mukavaa alkavaa viikkoa! :D

Punatulkku kirjoitti...

Minä hoitelen oman osuuteni tiistaina ja postitan varmaan keskiviikkona, joten vaihto etenee.
Kivaa viikkoa sinullekin ja toivottavasti hammasjutska etenee suunnitellusti ;))