perjantai 4. syyskuuta 2009

Tämä viikko hävisi


Kalenteri näyttää perjantaita ja päässä lyö ihan tyhjää. Tarkemmin kun miettii, niin tapahtuihan viikolla ihan kivoja asioitakin. Töissä sai muutaman ihan kivan kontaktin ihmisiin, joiden asenne ensin on ollut negatiivinen. Mutta kun jaksaa keskustella ja selittää asioita niin sitten siellä toisessa päässäkin ymmärretään asian oikea luonne. Tänäänkin puhuin pitkän valaisevan puhelun yhden asiakkaan kanssa ja oltiin molemmat loppupeleissä ihan tyytyväisiä. Kun vaan jaksaisi aina olla ystävällinen ja ymmärtää niitä purnaajiakin.
Yksityisasioissa onkin sitten päässä väännetty ja käännetty yhden jos toisenkin asian suhteen. Ensi viikolla saan selvitettyä ainakin yhtä asiaa. Kristallipallo olisi ihan kiva omistaa ja siitä kun vielä voisi katsoa, mikä askel kannattaa ottaa ja mikä jättää ottamatta. Mutta asiat eivät ihan oikeasti ole niin monimutkaisia kuin ne omassa päässäni teen. Ja nyt ei kun nauttimaan viikonlopusta ja sen suomasta tilaisuudesta painaa opiskeluhommaa eteenpäin ;))
Tänään kävin sellaisessa kaupassa, johon en ihan joka vuosikymmenkään ole eksynyt. Olisinko käynyt yhden ainoan kerran sen alan liikkeessä tätä ennen enkä ole ainakaan mitään sieltä ostanut. Mutta tänään repäisin ja ostin kaupasta yhden mukavan.


Ei kommentteja: