keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Oikeaan päämäärään


Ostin Garmin-merkkisen navigaattorin. Ei ole enää ikävä yksin matkustaa, kun naisääni kertoilee minne ajetaan. Mitähän varten äänenä ei voisi olla miesääni? Tämä navigaattori ei käske tekemään uukkaria, jos ei aja sinne minne pitäisi. Se sanoo, että laskee uudelleen. Tuo navigaattorin paikka autossa olisi hyvä, mutta latausjohto tulee eteen. Siirsin navigaattorin keskemmälle.


Eilen navigaattori ohjeisti minut oikeaan määränpäähän yhdelle mökille. Siellä syksyisessä hämärässä saunomista, uintia, siideriä, pullo valkkaria kimppaan, jutustelua ja muutakin mukavaa. Tänään hieman väsyneenä töissä. Aamulla pari tuntia huollosta saadun kommarin päivitystä ja entisten työkavereiden treffaamista entisellä reviirillä.2 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

Navigaattori on ihan ehdoton, ainakin täällä Italian pienillä ja sekavilla teillä. Tosin välillä se laskee ihan hassuja reittejä, mutta aina on päästy perille.

Tarina kertoo, että miehiltä menee hermo, jos saavat neuvoja miesääneltä, siksi niissä on puhuu nainen ;-) Tähän voisin jopa uskoa, koska "eräs mies" ei mielellään neuvoja kysele keneltäkään, meiluummin vaikka seilaa tunnin ja etsii oikeaa paikkaa! Meidän tompasta voi valita miehen tai naisen.

Punatulkku kirjoitti...

Hei!
Kiitos vinkistä. Täytyypä etsiä, jos löytäisin sen miesäänen ;))