tiistai 15. syyskuuta 2009

Nyssäkät

Aamulla kun ennen seiskaa tein lähtöä töihin oli mukaan otettava nyssäkkäkasa tämän näköinen. Mukaan mahtui kaksi muovikassillista kiertoon lähtevää vaatetta ja yksi kassillinen elektroniikkaa. Vaatenyssäkät sain blokattua pois autosta omaan kierrätyslaatikkoon, mutta elektroniikkakassi odottaa vielä SER-romupisteellä käyntiä. Muuten kassit ovat sitten Marimekon ikivanha, mutta aina muodikas olkalaukku, kannettavan kassi ja päivystyskassi.

Illalla kun kuuden maissa tulin kotiin nyssäkkäkasa näytti tältä. Muovikasseista yksi on ruokakassi, kaksi on shoppailutuomisia ja yhdessä kassissa on Stanstalle menevät langat. Lisäksi kasassa on yhden työkaverin muksun luokkaretkirahaston kartutukseen ostettu kaksi laatikollista kookos-suklaa ihanuuksia. Tänään jo kahvilla tarjoilin yhdestä laatikosta työkavereille, mutta jäi niitä vielä kotiinkin tuomisina. Shoppailun tuloksena kotiin tuli farkut ja core-tex kävelykengät syksyn märkiin keleihin.


Tämä laatikko lähtee huomenna Itellan toimesta kohti Stanstan valtakuntaa ja sen sisältö muokkautuu aja oloon ties miksi!!! Stansta yksin tietää ;))


Ei kommentteja: