lauantai 2. toukokuuta 2009

Työleirillä


Nyt alkaa tämä vapaa tuntua kuin olisi työleirillä. Tänään siivosin koko huushollin perusteellisesti käyttäen mattoja ulkona ja pyyhkien pahimmat paikat kostealla. Imuroin olohuoneen sohvan ja tuolit sekä työhuoneen nojatuolin perusteellisesti, koska niissä oli niin paljon koiran karvoja. Pesin yhden kodinhoitohuoneen maton ja huomenna pesen toisen. Sitten pyykkikone on pyörinyt muutenkin pesten talvivaatteita ja muita pyykkejä kolme koneellista. Onneksi kaikki pyykit kuivuivat ulkona. Vaihdoin sänkyihin kaikki petivaatteet. Näissä touhuissa menikin iltapäivän puolelle. Myös kirpputoritavaraa tuli kerättyä pari isoa kassillista. Vielä pitää käydä juniorin vaatekaappi läpi ja kerätä kaikki pieneksi käyneet vaatteet kiertoon.

Seuraavana oli vuorossa veroehdotuksen täyttö matkakustannusten ja kotitalousvähennyksen osalta. Laskelmien mukaan takaisin pitäisi olla tulossa ihan kiva summa, vaikka alustava ehdotus oli plus - miinus nolla.


Koiran lenkki kirvoitti vielä illalla työintoa, vaikka toisaalta ärsyttääkin vapaiden meno täysin fyysiseen raatamiseen. Toisaalta ei voisi kuitenkaan vapailla, koska on se päivystys. Niin ja varallaolopalkka juoksee koko ajan, joten ei pitäisi paljon keljuttaa vaikka kerkeää touhutakin omia juttuja. Joten pihan haravointi on aloitettu ja pihaa on nyt haravoitu about 1/5. Huomenna on pakko jatkaa se urakka loppuun. Olin haravoimassa pihaa, juniori lähti takaovesta kaverinsa luokse ja juttelimme siinä muutaman lauseen eikä mennyt pikään kun karvainen juniori oli pallo hampaissa mamman jaloissa. Olipahan taas avannut itse takaoven ja tuli niin tohkeissaan haravointikaveriksi.


Ei kommentteja: