lauantai 30. toukokuuta 2009

Päivitystä


Tampereelta selvitty ehjin nahoin, mutta äärettömän väsyneenä kotiin. Tiistaina ei kerennyt Tampereella paljon tapahtumaan. Käväisin kävelyllä, syömässä ja muutamalla äärettömän kivasssa kesäisessä kelissä.


Keskiviikkona meni messuilla ja alan luennoilla ja tulihan siinä yksi työasiakin hoidettua. Keskiviikkoillasta muodostui erittäin mukava kokonaisuus. Messuilla olleiden avajaisten aikana bongasin pari tuttua kaveria, joiden kanssa vietinkin sitten koko illan. Kierreltiin messupisteitä, joissa oli avajaistarjottavana pientä suolapalaa sekä juomia. Sitten mentiin yhdelle ulko-osastolle, jonne olin tehnyt tärskyt yhden edustajan kanssa ja siellä hurahtikin varmaan puolitoista tuntia. Muisteltiin menneitä, pohdittiin tulevia, katseltiin kuvia erään kännystä, kuunneltiin toinen toistaan parempia juttuja, naurettiin ja nautittiin toistemme hyvästä seurasta. Avajaistilaisuuden jälkeen hurautettiin kahdella taksilla keskustaan ja sieltä Finlaysonin Panimoravintola Plevnaan, jossa sain maistella aivan älyttömän hyvää olutta, joka ei edes oluelle maistunut. Telkasta tuli futismatsi, jota toiset seurasivat ja toiset eivät ihan niin intensiivisesti. Minä keskityin enemmän tähän keskustelupuoleen. Sitten meitä vietiinkin jo seuraavaan paikkaan ja taisi olla pojilla jotain mielessä, kun Seurahuoneelle minut köijäsivät. Siellä seurueeseemme kuuluvat pari gentlemannia tanssittivat minua vuoron perään ja sehän tuntui siinä illan vaiheessa ihan kivalta. Siellä vierähti jokunen aika ja sitten olikin vuorossa nukkumaan ei kun kukkumaan meno.


Aamulla ei hotellin aamupalalle ollut menemistä vaan R:än limpparilla pärjättiin lounaalle. Aivan äärettömän väsyneenä kotiin kuuden maissa illalla ja sitten unta kaaliin yli kymmenen tuntia, jotta jaksoi perjantaipäivän duunissa. Pieniä orientaatio-ongelmia aamulla, mutta kyllä se siitä jossakin vaiheessa työksi muuttui.


Ei kommentteja: