keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Hortonomiaa, säbää, opiskelua, vapailua

Eilen sain kuin sainkin ajoiksi ostaa oksasakset ja siinä kaikkien menojen välissä kävin leikkaamassa pihan pensaiden viimevuotiset kukinnot pois. Muutamassa pensaassa oli jo vihreitä lehden alkuja. Luonnon puhkeaminen vihreyteen on ihan lähellä. Nyt on ollut muutama päivä koleaa. Mutta onneksi on hieman sadellut, jotta luonto saa kosteutta herätäkseen sitten kukoistamaan.
Eilen tempaisin ja kävin pelailemassa säbää, kun työsähköpostiin tuli kutsu, joka oli lähetetty kaikille kaupungin työntekijöille. Liikkeelle kutsu sai vain neljä naispuolista pelaajaa kolmen äijän lisäksi, joiden liikuntavuorolla olimme. Ei näytä ihmisiä kiinnostavan yhteinen liikuntatuokio. Mutta minä sain ruotoni entistä kipeämmäksi. Viikonlopun työleirin jäljiltä kroppa oli jo jonkin verran kipeä sieltä täältä ja tänään koski lonkkaan siihen malliin, että tyhmään toimistoon kiipeäminen tuotti tuskaa joka askeleella.
Töissä ei ole tarvinnut kiireestä stressata vaan on kerennyt lukemaan alan julkaisuja ja muuta rästissä ollutta tekstiä. Loppuviikko onkin opiskelua ja kesäloma silläkin saralla alkaa häämöttää. No saapa nähdä mitä kesälomalla saa aikaiseksi opinnäytetyön eteenpäin saattamiseksi. Mutta hyvällä alulla sekin on. Opinnäytetyön seminaari olisi viikon päästä perjantaina.
Ja työn täyteisen vapunvieton ja päivystysviikon jälkeen perjantaina olisi tiedossa ravintolaruokailua ja juomista lenttiskavereiden kanssa. Tiedossa taas mukavaa vapailua ;))Ei kommentteja: